KEEP WARM

janni-deler-keep-warmdd
janni-deler-keep-warmFoto 2015-12-31 22 59 56 copy
janni-deler-keep-warmFoto 2015-12-31 23 07 41
janni-deler-keep-warmFoto 2015-12-31 23 06 24

Maison Scotch jacket (here! -adlink) / Photos by: Michaela Wissen

Hej hjärtan! Hur mår ni? Jag mår super, förutom att dom bygger om i huset i våningen under oss så det är borrmaskiner som går konstant mellan 9 på morgonen till 18 på kvällen… Haha! Man blir nästan galen, men det ska bli ett stort gym så får väl tänka på att det är värt det när det är klart. :-) Jag och Jon gick och käkade en lunch och efter det skulle han till Cannes och provköra bil, så jag har hängt hemma och tog ett bad i en timme. Kollade film samtidigt så borr-ljudet störde inte allt för mycket i min spa-stund…. ;-) Det är ganska kallt här i Monaco just nu, jag trodde det skulle vara varmare men man måste absolut ha jacka på sig. Tur att jag tog med mig jackan ovan, den kommer behövas här på kvällarna. Jag och Michaela blev lite rastlösa en kväll så vi drog ut och plåtade dessa bilder vid huset, där behövdes inte jackan direkt men glad att den fick hänga med. Snart kommer Jon hem så ska övertala honom att dra ut och käka middag. Puss! <3

//Hey loves! How are you? I feel great, except the fact that they’re building in the house on the level under us so there’s sounds of drilling machines constantly between 9 am and 6 pm… Haha! You almost get crazy, but it will become a huge gym so I guess I just have to think that it’s worth it when it’s done. :-) Me and Jon went for lunch today and after that he went to Cannes to test drive some cars, so I’ve been spending the day at home and took a bath for an hour. Watched a movie at the same time so the drilling-sound didn’t disturb my spa-time too much… ;-) It’s pretty cold here in Monaco right now, I thought it would be warmer but you for sure have to wear a jacket. Glad I brought the jacket above, I will need it at night time. Me and Michaela got a bit restless one night so we went out to shoot these pics by the house, didn’t need the jacket there though but I’m glad I brought it. Jon will be back soon so I’m gonna convince him to go out for dinner. Hugs! <3

15 reaktioner på “KEEP WARM”

 • Dom där pälsarna skulle man behöva i den här kylan :)

 • Tyra says:

  Digger jakken og digger bildene! :D

  Den konkurransen du hadde før jul om å vinne et outfit, har du kåret en vinner? Jeg har ikke fulgt med på bloggen så godt i julen, men nå er jeg tilbake!
  Godt nyttår og kos deg i Monaco! <3

 • Ana says:

  Hi Janni
  How did you make these pictures ? Michaela had a huge flash haha ? It seems to be at night, so I was wondering how did you get such a light ?
  Enjoy in Monaco, it is on my bucket list to go there !
  Greetings from Switzerland, with snow ;)

 • Sasha says:

  Great shots!
  xx
  SASHA

 • I love the coat! And also thanks fpr the tips on editing on a previous post, i sure just have to practice! Now im jusz very curious on what you use for editing? Like what programm ? It would mean alot to me if you told me! Cause ur my biggest inspiration on my blog so i would love to learn from the best <3 hugs from the Carribean, im on vacation! Xx

 • Marielynn says:

  Hi janni!

  Love the coat ! I’m really looking for a cute not to expensive faux fur jacket! I see you have a lot ! Any tips on where to get one ??
  Also another quick question; I love how you make collages of your pictures and favorite outfits ; what programma do you use for making those collages ? Thanks so much for your time to answer my questions ! Your so sweet ! Xo

  • janni says:

   Hi babe! I find them everywhere, haha! Have you seen my faux fur jacket for Nelly? it’s just amazing! Nelly have lots of jackets actually so check there, also Zara, HM and all those brands. :-) I use Photoshop to make collages. :-) Hugs! <3

 • Diana says:

  Beautiful photos!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Linnea says:

  Hej! Ääääälskar din blogg. Du är verkligen unik. Inte som alla andra.
  Tänkte att jag skulle chansa med att fråga hur du skulle klätt dig om du skulle på en första dejt Med någon. Eller bara vanligt snygg. Du är ju iofs DÖSNYGG i allt..
  Och kanske kläder för kurvigare tjejer. Hade uppskattat det så himla mycket om du skrev ett litet inlägg om tips och sånt. Du är bäst!
  Förstår om du inte hinner oxå. Tack för att du skriver en såååååå bra blogg

  • janni says:

   Men tack söta, gör mig glad att höra! Hmm… Första date, beror helt på din stil och vad ni ska hitta på. Kanske svarta jeans, någon fin topp och ett par klackar? Alt klänning och klackar. :-) Jag älskar ju klackar så därför skulle jag ha det men sen beror det ju helt på dig och din stil. Ta något du är bekväm i, det är alltid bäst! Kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.