BREAKFAST DREAMING

janni-deler-breakfast-dreamDSC_2699
janni-deler-breakfast-dreamDSC_2703
janni-deler-breakfast-dreamDSC_2708

Hotel breakfast at it’s best…

God morgon babes! Sent också, är en slow starter idag haha! Vi var och käkade middag med vårt Monaco-gäng igårkväll så det blev ganska sent, skönt att sova ut imorse. :-) Var sjukt sugen på en megafrulle imorse men vi hade bara smoothie-ingredienser här hemma… Ska visa er receptet på den men glömde fota imorse! Skulle inte banga den här frullen vi åt i San Fransisco, massa bär, bagels, kaffe och perfekt gröt. Ska handla på mig massa idag så jag kan laga något liknande imorgon. :-) Tänkte ta mig ut på en promenad snart och senare har jag möte på banken här. Hade planerat att träna också men har sån sjuk träningsvärk så sparar det tills imorgon, haha! Vad har ni för planer i helgen? Hit me – vill snacka lite med er! Puss <3

//Good morning babes! Late too, I’m a slow starter today haha! We went out for dinner with our Monaco-crew last night so it got pretty late, nice to sleep in this morning. :-) Really felt like a huge breakfast this morning but we only had smoothie ingredients… Will show you the recipe for that but totally forgot to take pictures of it this morning. Would not say no to this breakkie we had in San Fransisco, lots of berries, bagels, coffee and the perfect oatmeal. Will go grocery shopping today so I can make something similar tomorrow. :-) Gonna go out for a walk soon and later I have a meeting at the bank here. Was planning to do a workout but my muscles are so sore so I’m saving that for tomorrow, haha! What’s your plans for the weekend? Hit me – want to talk to you guys! Hugs <3

42 reaktioner på “BREAKFAST DREAMING”

 • Verkligen nice frukost! :-) I helgen ska jag iväg på ett skönhetsevent som jag ser fram emot jättemycket. Annars blir det en rätt lugn helg då killen drog iväg till Jamaica på jobb igår. Ha en fin dag Janni! :-)

 • Tyra says:

  Den frokosten skulle jeg gjerne fått servert i dag også!
  Jeg leser til eksamen jeg skal ha neste uke, og må nok bruke helgen på det også.. Litt kjedelig, men heldigvis ganske spennende fag!
  Fikk forresten den blå genseren fra kolleksjonen din til jul, og jeg elsker den! Har fått så mange komplimenter for den også :D

 • Anne-Loes says:

  That looks yum!!
  Hope you’re having a nice day pretty!
  I just ate my lunch. Had a nice workout this morning at the gym here in Holland. ;)
  Now I’m gonna make some blogpost and time them for the next couple of days while waiting for my friend who comes for a talk and a coffee. :)
  Maybe another workout kickbox session tonight with my dad. Not sure.
  But I love those relaxing day off days!

  hugs!

  http://www.denimfsdiary.wordpress.com

  • janni says:

   Sounds like a great start of the day. :-) well who doesn’t love those relaxing days… hehe! Hugs <3

 • Emilia says:

  Ser jättemysigt ut! Jag kom precis på att det är lördag imorgon så sitter själv och planerar morgondagens storslagna frukost haha. I helgen ska jag bara plugga och träna. Tenta om några dagar och har precis kommit igång med träningen igen så lite taggad på livet är man väl ;)

  Jag har precis hittat till din blogg och ville egentligen bara säga att jag fastnade direkt! Väldigt fin design och kul med mycket bilder! Ha en fin dag, kram!

  • janni says:

   Men nice, hoppas du lagar något storslaget nu på morgonen. ;-) Lycka till med tentat söta! Och välkommen hit, kul att du gillar det. stor kram! <3

 • Ömer says:

  Ja tack till den frukosten! Till helgen har bara träning planerats in. En full body workout med Kayla och ett indoor walking pass :) Trevlig helg fina Janni!

  • janni says:

   Låter strålande, jag ska köra full body workout idag också. ;-) Kram och trevlig helg till dig också! <3

 • julia says:

  Jag har segt nog massa plugg att göra i helgen då jag skriver tenta nästa vecka men ska även ha babyshower för en vän så det ska bli super kul! :) Hoppas du får en fin helg, kram! <3

 • marie says:

  hello! vad är det under bären? Ser ut som glass eller är de nåt annat nyttigt:) ?

 • Urte says:

  I love your snapchats! You need to snapchat more often, foooor suuure! ;)

 • Linda says:

  Åh hotellfrukost! Är det bara jag, eller smakar bären fantastiskt i USA? jag älskar att handla en massa färska bär och frukt när jag är där.
  Min frukost imorgon ska bestå utav dinkel- och havrescones. så gott med lite marmelad på!
  Kom hem från en fjällen-resa i söndags, så denna helgen ska jag bara vara hemma och slappa och tvätta. Så skönt att komma hem när man varit borta! Trevlig helg :*

  • janni says:

   Det är inte bara du, jag håller helt med dig! ;-) Men wow, nu vill jag också laga scones haha! Tack för tipset söta! <3 Stor kram!

 • Jennie says:

  Vilken episk frukost! Jag tycker jättemycket om din blogg, men har inte läst så länge så undrade om ni har en egen lägenhet här i Monaco också likt ni har ett hus i Spanien? :)
  Mina planer för helgen består bara av plugg.. Fast funderar på att i alla fall göra en superfrukost nu när jag såg din! Annars ska jag nog försöka ensamträna min hund, han är 8 månader nu så det är på tiden hehe.
  Ha det jättebra! Kram <3

  • janni says:

   Hej söta och välkommen tillbaka! :-) Jon (min kille) bor ju här i Monaco, och nu ska jag flytta hit… Väldigt spännande och kul! Jag kommer flytta in i hans lägenhet så vi kommer för första gången bo ihop på heltid, känns som det är dags efter mer än 4 år tillsammans. :-) Åh vad mysigt med en liten vovve, vill också skaffa en men kommer vänta ett tag till… Stor kram! <3

   • Jennie says:

    Hej, och tack :D Ah, okej vad spännande att bo ihop på heltid! Bor tillsammans med min pojkvän sen två år och det är jääättemysigt! Och ja, Nemo heter hunden och han är supermysig. Något att se fram emot då för dig, hihi :D Kramkram <3

 • ISA says:

  jävel vad gott! hotellfrulle <3
  Nu ska du få höra om mina spännande helgplaner; jobba plus fika med vänner! haha. Och kanske klaga på snön lite ;)

  • janni says:

   Låter som perfekta helg-planer enligt mig, minus snö-klagande. Det är ju lite mysigt med snö! ;-) Kram!

 • Caroline says:

  Det blir tenta plugg för min del, pluggar ekonomi så ska skriva tenta i finansiering nästa vecka. Men ska även hinna med att gå på stan imorgon för att hitta någon fin födelsedagspresent till min mamma! Har du några tips?:) Ha en skön fredagskväll Janni! Kram

  • janni says:

   Lycka till söta!! :D Hmm.. Jag hade nog skämt bort henne med en spa-dag kanske, jag tror iallafall min mamma hade uppskattat det och om du kan så kanske fixa för er båda. Då får hon umgås med dig och ha en skön stund. :-) Kram!!

 • Ikväll blir det avskedsmiddag för brorsan som ska till Ecuador och annars är det bara jobb jobb på Fritidsresor. Blir så ressugen av att läsa din blogg, och att jobba med det jag gör haha!

  • janni says:

   Åh spännande! :D Hahaha, förstår det! Hoppas du får resa lite då eftersom du jobbar där. ;-) Stor kram!

 • antonia says:

  i just came home from my university. could sleep in since my first lesson started at 12 hehe :) now i am gonna chill out on the coach, take a warm bath and just have a cozy night in. tomorrow i want to workout in the morning and then meet a friend in town and just do some shopping and have a coffee in a nice cafe. and then we will see. :)
  this breakfast looks amazing though….everything you need for a perfect breakfast…ahh i know why this is my fav meal of the day could eat it for lunch and dinner as well :) haha hugs <3

  • janni says:

   Sounds great, hopefully you’re rested then! ;-) Sounds like perfect weekend plans in my opinion! I’m exactly like you, haha! Breakfast for lunch and dinner is the best… Hugs sweetie! <3

 • maria says:

  Det blir plugg för mig med. Håller på att utbilda mig till psykolog och är snart klar med termin 1 av tio ;-). Grymt bra jobb med din blogg Janni! Jag har hängt med sen dag ett och man märker verkligen hur mycket tid du lägger ner på din blogg. Jag älskar vartenda inlägg. Kör hårt tjejen, du är gryyyyym! :D

  • janni says:

   Wow, kör hårt! :D Tack vad glad jag blir, betyder massor att få höra det! <3 Detsamma till dig söta, största kramen!!

 • Annie says:

  Åh färska bär är lyx! själv ska jag ha en plugghelg men med lite pauser för god mat :)

 • Linda says:

  Ligger i fas med mitt pluggande, så i helgen ska jag unna mig att göra andra saker! Ikvä har jag bland annat pysslat ihop marquee-letters och morgondagen består av ett träningspass, efterföljt av handlande för på kvällen kommer två vänner på inflyttningsmiddag. Flyttade hemifrån för 2 månader sen och de har inte sett min lägenhet än så det ska bli mysigt att ha dem här! Ha en trevlig helg! Kramar

 • Sasha says:

  I think this is the perfect breakfast!
  xx
  SASHA

 • Dorentina says:

  Hej Janni ! Du har alltid så himla vackra bilder jag blir avis, vad använder du för kamera ? och vad har du för redigerings program ? du är så himla vacker !! :*

 • stefanie wallen says:

  Hej , så jäkla grymma bilder . Å färgsättningen i bilden e grym. Har du ork att nämna vilken kamera du just använt här och hur du gjort för att få färgerna att bli så intensiva. All lycka till dig och din blogg :D:D

 • stefanie wallen says:

  Så jäkla tråkigt att man inte läser svaren du skickat innan, hehe ! Stryk mitt meddelane…. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.