WORKOUT INSPO

The video we shot in Spain a few weeks ago with Fitnessguru!

Hej hjärtan! Här är det full rulle, kom precis hem efter ett långt bankmöte. Skönt att alla bitar börjar falla på plats, wiie! Nu såhär lagom till helgen fick jag äntligen den färdiga filmen vi gjorde i Marbella tillsammans med Fitnessguru. ÄLSKAR den. Älskar Marbella. Om ni inte hade planerat att träna i helgen kanske ni ändrar planerna efter att ha sett den här, man mår ju så sjukt mycket bättre av det. Klyshigt men sant. Även om det är crossfit, löpning, promenad eller yoga. Nu ska jag faktiskt snöra på mig skorna och ta en promenad innan vi har middagsdate ikväll, skönt att komma ut en sväng innan. Watch the video and enjoy! <3 Kärlek!

//Hey loves! Here it’s full gas, just got back from a long bank meeting. Nice that everything finally starts to fall into place, wiie! Now when it’s weekend I finally got the movie that we shot in Marbella together with Fitnessguru. LOVE it. Love Marbella. If you didn’t plan to workout this weekend you may change your plans after seeing this, you just feel so much better by doing it. Cliché but still true. Even if it’s crossfit, running, walking or yoga. Actually gonna put on my shoes and go for a walk now before we have a dinner date tonight, nice to get out for a while before that. Watch the video and enjoy! <3 Love!

14 reaktioner på “WORKOUT INSPO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.