GREEN

janni-deler-green-food-drinkDSC_4897
janni-deler-green-food-drinkDSC_4912
janni-deler-green-food-drinkDSC_4921
janni-deler-green-food-drinkDSC_4917
janni-deler-green-food-drinkDSC_4904
Green food and drinks – vitamins!

Goood morgon! Vaknade upp till regn imorse, faktiskt lite mysigt. :-) Hade ju planerat att träna utomhus idag så vi får hoppas på att det spricker upp lite senare, struntade ju i att träna igår när det var perfekt väder… Haha, typiskt! Igår blev det en grön lunch på vårt favorithak här i Monaco, Sphere heter det och ligger i Metropole shoppingcentret. Jag tog en grön juice och en tryffel-omelett, hur jag jag inte kunnat tänka på det tidigare? Jag är besatt av tryffel, for real! Jon tog in en pasta pesto också, så vi fortsatte på det gröna spåret. ;-) Idag ska vi gå och kolla lite inredning och kanske köra gokart efter det, har inte kört gokart på länge så jag känner på mig att jag kommer förlora ganska hårt… Får se det som övning! Hoppas ni har en mysig morgon, puss <3

//Goood morning! Woke up to rain this morning, actually pretty cozy. :-) Was planning to do a workout outside today so hopefully it will clear up later, didn’t do it yesterday when the weather was perfect… Haha, bad luck! Yesterday we had a green lunch at our favourite spot here in Monaco, Sphere in the Metropole shoppingcenter. I had a green juice and a truffle omelette, why didn’t I think of that before? I’m obsessed with truffle, for real! Jon had a pasta pesto too, so we continued on the green track. ;-) Today we’re gonna go look for some interior and maybe do go-karting after that, haven’t done that in so long so I’m pretty sure I’m gonna loose pretty bad… Have to see it as practice! Hope you guys have a great morning, hugs <3

12 reaktioner på “GREEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.