QUICK FIX

janni-deler-quick-fixDSC_5189
janni-deler-facial-decleorjanni-deler-face-treatmentDSC_3072

Quick facial treatment – extra boost for the cold!

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jon har åkt nu vilket är supertråkigt… Vet inte när vi ses nästa gång men ska kolla på någon plan. Alltid jobbigt att vara ifrån varandra när man är van att hänga. :-( Igår gjorde jag en liten paus i allt jobbande och svängde förbi Mall of Scandinavia, första gången jag var där och herregud vad stort det är haha! Kronans Apotek frågade om jag ville komma förbi på en liten behandling, dom har startat Care&Beauty i det köpcentret där man kan få behandlingar på apoteket. Det var otroligt härligt att smita in där och få en liten hud-boost i 30 minuter. Kändes som jag behövde det inför kylan! Dom är sponsor till Elle-galan som är imorgon så nu är jag lite extra gala-fixad, hehe. ;-) Ska verkligen bli bättre på att unna mig sånt här, det är inte mycket som slår en behandling eller massage alltså! Ska faktiska köra ett träningspass snart innan ett lunchmöte, vet inte om jag vågar mig ut då det ska vara som 20 minusgrader ute idag… Hjälp! Puss babes <3

//Good morning loves! How are you? Jon is gone now now which is super sad… Don’t know when I will see him next but I’m gonna look for a plan. Always hard to be away from each other when you’re used to hang out. :-( Yesterday I went for a little break in my work session and went to Mall of Scandinavia, first time there and oh my it’s big haha! Kronans pharmacy asked me if I wanted to come by for a little treatment, they started Care&Beauty in that mall and there you can get treatments at the pharmacy. It was so nice to sneak in there and get a little skin-boost for 30 minutes. Felt like I needed it during this cold weather! They’re sponsoring the Elle-gala which is tomorrow so now I’m extra gala-fixed, hehe. ;-) Really have to get better at treating myself with stuff like this, there’s not much that beats a treatment or massage! Actually heading for a workout soon before a lunch meeting, don’t know if I have the courage to go outside though since it will be like minus 20 degrees outside today… Help! Hugs babes <3

10 reaktioner på “QUICK FIX”

 • Johanna says:

  Åh så skönt! Har bara varit på ansiktsbehanding en gång och det var ganska nyss men herregud vad värt! Det ska jag verkligen göra om! Kände mig som en ny människa när jag kom därifrån! :)

 • Anna says:

  Vad mysigt, behövs verkligen nu under kylan! Själv hade jag en liten egen spabehandling hemma förut istället ?

  • janni says:

   Ja verkligen! Hemma funkar ju minst lika bra, men det är jag dålig på också… Haha! Stor kram <3

 • Tack är att du besökte min blogg Janni! Galet roligt att du gillade den :)
  Kram på dig <3

  • janni says:

   Hehe, har inte kollat in den så vet inte om du kommenterade fel. ;-) Får väl spana in den då, haha! Kram!

 • Elsa B says:

  Bra att du unnar dig, du går ju aldrig på behandlingar och verkar leva ett riktigt stressigt liv med alla resor och bloggandet och så! LOL

  • janni says:

   Ja visst är det! ;-) Vi kan ju prova byta liv en månad så kan du få känna på min stress, är inte så lyxigt och “chill” som du tror. ;-) Kram på dig!

 • Pigen says:

  Kämpa på med distansen, det kan vara så sjukt jobbigt! Är i samma situation som du, ibland blir man sååå frustrerad när inte kompisrna förstår hur det känns att hela tiden sakna sin andra halva :( men när man väl ses är det värt allting! <3

 • Anna Lundin says:

  Hej Janni,
  Kul att läsa att du gillade ansiktsbehandlingen! Hoppas du får en fantastisk kväll på Elle-galan! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.