FAVE PIECES – SALE

janni-deler-aninebing-sale

Some of the pieces from Anine Bings sale – check it out here!

Några favoriter från Anine Bing, jag älskar hennes plagg och har några plagg därifrån. Ganska enkla plagg med en liten twist, det är ju precis det jag gillar! :-) Idag börjar hennes rea så jag tänkte att jag skulle vara snäll och berätta det för er också, hehe. Den öppnar nu klockan 18 (svensk tid), så jag ska in och spana nu innan allt tar slut. Får se om det blir den gröna jackan eller några klackar, eller både och… Inte för att jag behöver shoppa egentligen men vissa plagg har jag spanat in förut men inte slagit till på, så då känns rea kul! Är egentligen ingen rea-shoppare men är det webshops så känns det roligare, slippa trängas i butiken. Happy shopping babes <3

//Some favourites from Anine Bing, I love her pieces and I have a few from her line. Pretty simple pieces with a little twist, that’s exactly how I like it! :-) Today her sale starts so I thought I would be nice and tell it to you too, hehe. It opens now 6 pm (swedish time), so I’m gonna go and check it out now before it’s finished. Maybe the green jacket or some of the heels, or both… Not that I need to do any shopping now but I’ve been looking at some of the pieces before but never bought them so it feels extra fun with sale! I’m usually not a sale-shopper but when there’s webshop’s it feels more fun, don’t have to fight in the crowd in stores. Happy shopping babes <3

3 reaktioner på “FAVE PIECES – SALE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.