GLITTER

janni-deler-micha-wissen

Pictures by Micha Wissén <3

Hej hjärtan! Vilken dag det blev, satan i gatan vad kallt det varit idag. Trodde seriöst att mina fingrar skulle ramla av (hade vantar) och ännu mer att mina ben skulle förfrysa. Imorgon är det jag som tar på mig täckbrallor, haha! Mötte upp min mammi för middag och bio nu ikväll, vi såg En man som heter Ove. Har läst den boken och tyckte om filmen massor, lite sorglig men väldigt rolig. :-) Mysigt att hänga med min mamma mycket nu när jag är hemma! Imorgon hoppas jag att jag hinner fota lite, har släpat runt på kameran varje dag sen jag kom hem men typ inte tagit en bild. Michaela är ju i Sverige nu så ska flörta med henne och se om hon kanske vill hänga och fota lite samtidigt, kanske till och med kan få henne att plåta av min look inför Elle-Galan som är imorgon! ;-) Nu ska jag faktiskt sova, men vi hörs imorgon. Puss och god natt! <3

//Hey loves! What a day this turned out to be, holy moly it’s been cold today. Seriously thought my fingers would fall off (I wore gloves) and even more that my legs would freeze to death. Tomorrow I’m wearing ski-pants, haha! Met up with my mami for dinner and cinema tonight. I read the book before the movie so I liked it a lot, a bit sad but very funny. :-) Nice to spend a lot of time with my mom now when I’m at home! Tomorrow I hope that I will have time to take some pictures again, been dragging around on my camera every day since I got back but haven’t taken any pics. Michaela is in Sweden at the moment so I’m gonna flirt with her and see if she wants to hang out and shoot some at the same time, maybe even get her to shoot my look for the Elle-gala that is tomorrow! ;-) Now I’m actually going to sleep, but I’ll talk to you tomorrow. Kisses and good night! <3

4 reaktioner på “GLITTER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.