BREAKFAST

janni-deler-breakfastDSC_8638
janni-deler-breakfastDSC_8642
janni-deler-breakfastDSC_8645

Scones, smoothie and lots of coffee…

God morgon på er! Drömfrukosten ovan är gjord av Mira, men det var för ett tag sedan… Hon är the master of breakfasts, när jag är hemma själv blir det oftast gröt, kokt ägg och kaffe. Eller smoothie typ. Så långt sträcker jag mig haha! Ska flörta med henne så vi käkar frulle imorgon, ska träffa henne och luncha idag så ska vara extra snäll. ;-) Idag står massa fix på schemat, ikväll är det ju Elle-galan vilket ska bli kul! Ska för en gångs skull få hjälp med både hår och smink, jag brukar alltid vara ute i sista sekund (likadant med allt) så är glad att jag kunde få tid iallafall. Helgen är lite oklar, antingen är jag hemma, åker till Karlstad med mamma och syster eller till Michaelas landställe. Kan inte bestämma mig! Vill göra något mysigt iallafall. :-) Nä nu måste jag jobba undan lite innan dagen drar igång, hörs senare <3

//Good morning babes! The dreamy breakfast above is made by Mira, but it was a while ago… She’s the master of breakfast, when I’m at home I usually have oatmeal, boiled eggs and coffee. Or smoothie. That’s how far I go haha! Will flirt with here so we can have breakfast tomorrow, gonna meet her for lunch today so I’ll be extra nice. ;-) Today I have lots of fix on the schedule, tonight it’s time for the Elle-gala which will be fun! For once I’m actually getting help with my hair and make up, I’m usually always last minute (like with everything) so I’m glad I could get an appointment anyway. The weekend is a bit unclear, either I’m staying at home, going to Karlstad with my mom and sister or joining Michaela to her country house. Can’t decide! Want to do something cozy anyhow. :-) Time to get some work out of the way before the day starts for real, talk later <3

15 reaktioner på “BREAKFAST”

 • Renate says:

  Det så ut som en mektig god frukost!

 • antonia says:

  mums!!!!! pumpkin seeeeeeds. i looove them cant even tell you how much. bread, salads, oatmeal everything gets tastier if you top it with pumpkin seeds ;) did you ever rosted them in a pan?? sooo good :) <3

 • Anna says:

  Herregud, verkligen dröm frukost! ?

 • sara says:

  Hej! måste först säga att jag har följt din blogg nästan sen start och jag älskar den såå mycket. Den har allt man kan önska!! Jag tycker det är så himla roligt att höra om din familj också.. Följde din syster med när hon bloggade och då såg jag att hon var en del i Karlstad. Har hon nått ställe där eller varför hänger ni där? :) Och vilken Michaelas lantställe är det? :D

  Hoppas du får det supertrevligt på galan ikväll!

  • janni says:

   Åh vad kul, blir så glad av att höra det! :D Vi åkte till Michaela Wisséns landställe. Kram fina <3

 • Johanna says:

  Mm, ser otroligt gott ut! :D

 • ISA says:

  åh gud vad jag önskar jag hade någon som kunde fixa sån där frulle till mig. Varje dag ;) ha en mysig helg! jag röstar på karlstad, min fina hemstad. hihi!

 • Johanna says:

  Hej!! Stort fan av din blogg! Har följt dig i flera år! Man blir alltid så inspirerad av dina inlägg! :)

  Men en sak som jag saknar hos din blogg är smink, din vardagssminkning, video eller bilder! :) för du ser alltid så fin ut, att man gärna vill veta hur dina små knep är! :)

  • janni says:

   Ja jag är lite dålig på smink-fronten! Ska försöka blanda in det lite mer. :-) Kram!

 • Sasha says:

  Good breakfast is everything! But I’m usually too lazy to try too hard, so oatmeal and eggs for me too:)
  xx
  SASHA

 • Mamma says:

  Mums! Hoppas du väljer att åka med oss till Karlstad… <3

 • Leane says:

  Oh I miss Karlstad! Spent a week there last year and loved it <3 I have to pack half of my life this weekend and move to Stockholm (from Tallinn), it's going to be so hard trying to pack all the things that I will need :D Anyways, have a great weekend babe <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.