GALA TIME

janni-deler-gala-time-elle5F4A9284
janni-deler-gala-time-elle5F4A9271
janni-deler-gala-time-elle5F4A9262

Last years Elle-gala look – in my design for Sanne Alexandra!

Här är min look från förra årets Elle-gala, i min klänning för Sanne. Kommer ni ihåg den lilla kollektionen? :-) Min första någonsin och där fick jag verkligen mersmak för att göra något större. Sen kom Nelly-kollektionen. Ikväll kommer jag ha på mig min blåa prinsess-klänning från just den, ska bli så kul att äntligen få använda den. Jag älskar den och nu kommer äntligen ett tillfälle att bära den! Hoppas på att jag hinner få till lite bilder så jag kan visa er. :-) Ville mest bara önska er en fantastisk fredagkväll, vi hörs imorgon med en update från kvällen. Kärlek! <3

//Here’s my look from last years Elle-gala, in my dress for Sanne. Do you remember that small collection? :-) My first ever and back then I really got the feeling that I wanted to do something bigger. Then the Nelly-collection came out. Tonight I’m wearing my blue princess-dress from just that, will be so fun to finally wear it. I love it and now there’s an event where I can! Hoping that I will be able to have time to shoot some pictures so I can show you. :-) Just wanted to wish you all an amazing friday night, talk to you tomorrow with an update from the night. Love! <3

24 reaktioner på “GALA TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.