HORSES N’ SNOW

janni-deler-horses-snowDSC_6492
janni-deler-horses-snowDSC_6495
janni-deler-horses-snowDSC_6507
janni-deler-horses-snowDSC_6573 copy
janni-deler-horses-snowDSC_6537
janni-deler-horses-snowDSC_6559

Horseback riding and lots of snow!

Helgen då, kan den bara spolas tillbaka. Behövde verkligen komma ut till ett sånt ställe, även om vi inte ens var där i 24 timmar. :-) Söndagsmorgonen började vi med att dra ut och rida. Solen sken, hästarna var så fina och luften var bara frisk. Jag är ju lite rädd för hästar alltså… Tror dom känner det ganska lätt, dom börjar alltid testa mig. Jag fick hästslem i håret (pga han försökte äta mitt hår) och när jag skulle stå och posa med hästen i bild så ville hon allt annat än stå stilla som hon så snällt gjorde med Michaela. Haha! Nja, kommer nog aldrig äga en häst men det är härligt att vara omkring dom. Lillen var snäll iallafall, jag gav honom massa äpplen så vi blev buddys. ;-) Idag har jag mega-rensat här hemma, inför flytten kommer jag behöva göra mig av med typ hälften av mina grejer. Kommer inte få plats i lägenheten i Monaco så det är bara vara hård mot mig själv. Ska försöka dra ihop en bloppis där jag kör utförsäljning big-time, stay tuned. Ha en skön kväll, puss och kram <3

//About the weekend, can we just turn back time. Really needed to come out to a place like that, even if we didn’t even spend 24hrs there. :-) We started our sunday morning with some horseback riding. The sun was shining, the horses were beautiful and the air so fresh. I’m actually pretty scared of horses… Think they can sense it pretty easily, they always starts to test me. I got horse saliva in my hair (because he tried to eat my hair) and when I tried to stand still and pose with the horse she wanted to do anything but standing still nicely as she did with Michaela. Haha! Well, guess I’ll never own a horse but it’s nice to be around them. The little guy was nice anyway, I gave him lots of apples so we became buddys. ;-) Today I’ve done a major clean out at home, before I move I have to get rid of like half of my stuff. Won’t fit in the apartment in Monaco so I have to be strict to myself. Will try to organize some kind of flea market where I do a big time sale, stay tuned. Have a great night, kisses and hugs <3

19 reaktioner på “HORSES N’ SNOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.