YOUR WISH

8_MG_8067-Edit - by Fabian Wester

Time for you to wish some posts – and I’ll make them!

Sovmorgon idag! I wish… Haha! Vaknade 07.30 men kör ju mega-rensning här hemma så direkt efter frukosten gick jag upp på vinden för att kolla hur läget var där uppe. Vi kan ju säga att jag fastnade där ett tag, ska käka nåt mer nu och sen upp igen och fortsätta. Har för mycket grejer, det kan vi ju komma överens om. ;-) Så – nu när jag glider runt i mjukisar och rensar hemmet så tänkte jag att det kanske skulle vara kul om ni fick önska inlägg istället! Inspirationen flödar inte just nu, kallt ute, mycket att göra inför flytten och jag kommer inte på nåt intressant att skriva om för att vara ärlig. Har nog aldrig kört en sån här “önska inlägg” förut så nu blev jag helt plötsligt aspepp! Hit me med saker ni vill att jag ska skriva om, kläder, kärlek, mat, träning eller vad ni nu än hittar på. PUSS <3

//Got to sleep in today! I wish… Haha! Woke up at 07.30 but I’m doing a mega clean out in my home so straight after breakfast I went op to the attic to check the status up there. It’s safe to say that I got stuck up there for a while, will eat something more now and then go up and continue. Have way too much stuff, that’s for sure. ;-) So – now when I’m chillin’ around in my sweatpants cleaning out my home I thought it would be fun if you guys could wish some posts instead! My inspiration is not really on top at the moment, it’s cold out, lots to do before I move and can’t come up with anything interesting to write to be honest. Don’t think I’ve ever done a “wish a post” before so all of a sudden I got super excited for this! Hit me with things you want me to write about, clothes, love, food, training or whatever comes up in your head. HUGS <3

61 reaktioner på “YOUR WISH”

 • Frida says:

  Kan du inte visa vad du har på dig (alla lager) när du åker skidor? :) Tycker du alltid har så snygga skidkläder!

 • Anonym says:

  Åh vad kul!
  Jag skulle tycka det var kul om du ville skriva lite om kärlek :) om hur du och Jon får er relation att hålla och vad ni har för tankar om framtiden tillsammans (barn, bröllop osv)
  Sen om du vill skriva om vad du kör för träning, har du något schema?
  Du är en sån stor inspiration för mig på alla möjliga vis! :)
  Massa kramar!

 • I would love to see a post about your fave basic pieces that are necessary and also a makeup routine where we can see all ur products! Hugs xx

 • Anonym says:

  Oh! Jättegärna tips om Dubai :)

 • FridaC says:

  1. Lite planering (grovt?) vad du har för planer fram till sommaren, så kul att veta vad man ska se fram emot för bilder.
  Jag menar när ska vi äntligen få se lite mera skid-bilder igen?! :)
  2. Ett samlings inlägg med alla handväskor “mina handväskor” :D

 • Sofi says:

  Skriv lite om mat typ. Hur du äter. sötsaker, kolhydrater och hur du tänker. Är du lika hetsig som de flesta är. petig? rädd för att gå upp i vikt eller äter du bara på?
  Sen lite kärlek också kanske. om dig och jon, hur er relation är och hur du tror att det kommer bli inte the future! :D

 • Tina says:

  I’d love to know more about your family situation! It’s so interesting and you all seem to be very close. I am follwoing you for a while now but still hadn’t figure out how exactly are things between all of you :) A get that you and Mickaela are sisters (or half-sisters?), but everything else is a mystery =P
  Love ur blog, really!!!

 • Victoria says:

  Please write more about some of your favourite beauty tips: skincare routine or make routine etc

 • Märta says:

  Älskar din blogg! Så inspirerande! Skriv gärna lite om träning, det är kul, sedan gärna modetips, t ex. hur man kan piffa upp en outfit i denna kylan…. Sedan gärna lite skönhetstips och tycker det är så kul att du är vegetarian (jag har precis blivit det också) så gärna lite recept och tips på resturanger m.m! Annars är din blogg grym som den är!

 • Julia says:

  Jag skulle vilja att du berättar lite mer om flytten! När, var, hur? Har ni/du köpt en lögenhet? Eller har Jon en lägenhet där? :)

 • Ebba says:

  Dina beauty favoriter & “wish list” på kläder eller saker du vill köpa just nu

 • Fabi says:

  You could do a post with all your favourits…. Like whats your favourite brand, colour, movie, actress, singer and so on. Like this we would get to know your personality a little more.

 • Lisa says:

  I would also like to know more about your Family and Friends. What have you done before bloging? You write a lot that you have to check 100 emails a day but what Kind of emails are they? Is it difficult to move to Monaco (Money, Language, resident permit)? I have seen a dokumentary abt a german man who said that if you want to live in monaco you have to have a lot of Money on your Bank Account…hahaha :) is that true?
  A lot of questions :))
  By the way you are the only Blogger im following since 1 year and i love to read it every day in the train to work in the hospital when its cold outside and 5 oclock in the morning. Then im dreaming about the sun and this tasty food your Posting :) Thank you for giving me this beautiful feeling.

 • Kikki says:

  Hadde vært kult med et innlegg om interiør og hvordan du tenker å innrede deres nye hjem. Og innlegg om trening og vegetaroppskrifter <3

 • Anna says:

  Skulle vara jätte kul att se lite från din garderob, nu när du rensar ur den och säkert hittar lite gammalt som du ska spara och ta med i flytten :D

 • Helena says:

  Jag vill gärna veta lite mer om flytten rent praktiskt, hur går det till att flytta till Monaco? Fyll på med förväntningar osv och sen när du har flyttat kan du skriva hur det gick med flytten och hur dina förväntningar på att bo där blev i verkligheten.

  Sen, lite som Elaine kanske. Berätta om din första kärlek, hur dina vänskapsrelationer ändrats sen gymnasiet (eller det kanske de inte har, men ändå ;) ). Det är väl kanske ganska privat, men ändå inte då så mycket tid gått och så kul att läsa!

  Gillar även idén om handväskeinlägg, liknande också med andra typer av plagg osv inför flytten. Och köra en dag i veckan, samma varje vecka, där du fotar ALLT du äter och dricker och lägger ut. Kul att se hur det ändras beroende på vad du gör (reser, hemma, tränar)!

 • Anna says:

  Jag skulle också gärna höra lite om handväskor/skor, vilka märken har varit mest prisvärda sådär om man ser kvalitetsmässigt?
  Sen undrar jag, eftersom jag är i ett distansförhållande, vilka dina tips är att hålla en relation spännande och härlig även på distans? Har du några små tips o tricks i att “spice it up”? ´:-D
  Som tredje skulle jag villa ha lite kamera tips, lite mer utförligt, vilka inställningar fotar du med osv? :)
  Du har en härlig blogg! :-)
  – Anna

 • Jessica says:

  kan inte du berätta mer om flytten! visa fler bilder på huset och berätta hur det känns och hur livet kommer att ändras för dig! Eller visa dina favoritplagg/outfits
  älskar din blogg, kramar

 • Jonna says:

  Älskar verkligen din blogg! Min absolut största inspirationskälla måste erkännas.

  Jag skulle vilja se ett inlägg om dina favoritbasplagg!
  Eller mat. Jag älskar mat men behöver på riktigt en nytändning för att ta tag i kost och träning igen så ett sådant inlägg skulle uppskattas.

 • ISA says:

  åh vad roligt!! du kommer avsky mitt förslag pga personligt/känslor, hehe. MEN! kan du inte skriva ett inlägg om hur du hanterar motgångar? Och besvikelser? KRAM!

 • Eugenia Kinzel says:

  Dear Janni, hi :)
  I’ve been following your blog for a while and first of all l’d like to thank you for aesthetic pleasure I always got from seeing and reading your posts. You also seem to be so generous, open-hearted person with the scence of humor, that gives a feeling of being not only your follower, but a friend as well. Such a nice feeling :) of course it would be very interesting to know more about your vivid family members and also your love story with Jon. Me personally would love to hear more about you native country and city. If you come from Stockholm, what places are your favorites. I mean not the fashionable and trendy places to eat or hang out, but may be special parks or ‘secret shelters’, known by you from childhood and associated with something special. Or if you are not from there, what is your homeplace. And also Swedish specific traditions and customs, which you and your family may be following. May be some of your bucket list wishes and dreams concerning your career and personality as well. Some of your routine rituals in beauty, work out and just spending a day. Anyway thank you for sharing your refined beauty and interesting life! Best greetings from Germany ???

 • Emma says:

  Hej, kan du kanske göra några “tags”? Så att vi får kära känna dig mer och att det blir mer personligt :)

 • Alva says:

  Hej!
  Kan du inte visa lite mer av hur du tränar osv Kram Alva

 • Resa says:

  I Would Love to See a Post about your Apartment :-) like a room Tour :-) Love xx

 • Malin says:

  Jag skulle gärna höra storyn om hur du och Jon träffades :)

 • maria says:

  Topp 3 resemål och varför!

 • Isabelle says:

  it would be cool if you could write some guides about your favorite travel spots ☀️

 • Emma says:

  Det vore så himla roligt om du kunde visa bilder (eller till och med filma) från din lägenhet! Sedan vore det grymt om du visade bilder på din garderob!

 • Josefine says:

  Hade varit roligt med ett inlägg där du ger tips inför balen och studenten för oss som har det framför oss i år! Typ tips på balklänningar, studentklänningar, håruppsättningar hur det “funkar” med baldejt etc ?

 • Ninni says:

  Kommer du sälja kläder som du inte ska ta med? :)

 • Katarina says:

  Hi! Can you please write a blog post either about your favourite beautt products (hair&make up), places you want to travel and why, favourite apps, city guides (san fran, la, nyc, bali), tips for organization etc!!

 • Singeln i nöd says:

  Åh vad kul! Skulle verkligen uppskatta ett inlägg med tips på sätt att träffa partner (förutom gemensamma vänner, tinder etc).
  Jag är väldigt blyg av mig så går aldrig fram till de killar jag är intresserad av, dessutom om någon kille visar intresse blir jag så nervös att jag tar avstånd, hittar anledningar till varför det aldrig skulle kunna bli något mellan oss. Det är verkligen ett paradoxalt beteende men du kanske har något tips på hur man ska ta sig över “spärren” och våga?

  Skulle verkligen uppskattas!!!! :)

 • Rebecka says:

  Det hade varit superkul med mer ingående fototips. Vilken/vilka kameror du använder och vilka inställningar du gör osv :)

 • Louise says:

  Ditt och Jons absolut finaste minne/ögonblick?!

 • Josie says:

  Jag vill också veta mer om flytten! :) Hur ska ni bo? Stämmer det som går att läsa om krav på flera 100 000 euro på bankkonto, vistelse i landet x antal dagar per år mm? Ska du flytta pga de skattemässiga fördelarna eller av andra skäl?

 • Matilde says:

  Jag skulle gärna vilja läsa mer om dina favoriter” T.ex. vilka skönhetsprodukter, restauranger, resemål, väskor, skor, basplagg, etc. som du gillar mest!
  Gillade också fina fotoinlägg där du berättade om dina kameror och gav lite tips, så skulle gärna vilja se ett sånt igen.
  Sen slutligen, ett inlägg om din träning, vilka övningar som är dina bästa, hur ofta du tränar, hur du tänker kring kost osv. Hade varit superkul att höra!
  Tack för en jättebra och inspirerande blogg!
  Kram

 • Emma says:

  Kan du inte visa lite bilder från när du var yngre? Tycker det skulle vara super kul att se haha

 • ems says:

  Något personligt!! Dina downs i livet, din gymnasietid etc,,

 • Hannah says:

  Hi Janni!
  Could you write about your beauty routine, your relationship, a daily log of what you eat, and how you afford traveling the world?

  Love <3

 • malin says:

  restips!! du reser så mkt och har sett så mkt, jag hade verkligen uppskattat lite reseinlägg typ vilka du bokar med, bra hotell, sevärdheter, äventyrsgrejer som man måste prova på olika ställen typ skidåkning i Japan verkade ju asnice, surf i marocco, men vad mer och om man vad man inte får missa enligt dig på ställen du varit på. Hade tyckt det var skitkul att läsa om, utöver det du har om resor nu. Din blogg är bäst btw! :*

 • Angelica says:

  Bali-tips! Läst dina blogginlägg därifrån men 10tips? Ska dit i mars :)
  Om det känns bekvämt så kanske lite mer om ditt förhållande med Jon? Med vänner?
  Jag gillade när du vad med i Fias podd, kändes som att man “lärde känna” dig mer.
  Vad tycker du bäst om med dig själv? Vad skulle du vilja utveckla hos dig själv?
  Jag gillar verkligen din blogg och mixen men skulle tycka att det vore jätte kul med ett lite personligare inlägg :)

 • Diana says:

  Love your coat! You look beautiful.

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Laura says:

  Oh how i wish i could fly to a sunny place, or a place which is sunny but really winter-ish and not this bah-weather in Holland. And oh give me a cat… ♡

 • Erika says:

  Vore jättekul ifall du kunde skriva ett inlägg på hur du tycker en bra blogg ska vara? Dina bästa bloggtips helt enkelt för dom som också vill börja blogga och bli framgångsrika som du? :) T.ex. hur ofta ska man uppdatera sin blogg? Du verkar hålla dig till 3 inlägg om dagen va? Kram

 • And maybe about your fave cities and why in europe?:) and also a more indepth post on how u edit ur pics!! Xx

 • Jade says:

  I love your blog! I would like to know about your health and fitness attitude. Do you consciously eat healthily (it looks like you alway eat something healthy like a salad even if Jon is having pizza!) and all of your friends seem to be very health conscious also, is that a typically Swedish thing? I would like to eat more healthily but I don’t have much will power when it comes to things like sweets and pizza so you’re tips on how to stay on track would be much appreciated! You seem to have a really inspirational outlook on health :) x

 • Klara says:

  Maybe a day in your life, I love to get inspired by the habits of successful people :-)
  Your best travel tips or favorite destinations, traveling on a budget
  And foto tips are always welcomed :-))

  And (I hope this isn’t a complete weird question), who is taking most of your pictures? Friends/Jon.. Do you always just ask them and how did you feel at the beginning when you always had to ask someone to take a picture? I am struggling with this, because I do not have a boyfriend and sometimes I feel like I don’t want to annoy my friends with these questions :)
  Hugs to you <3

 • Wilma says:

  Hej,här är några förslag till blogginlägg:)
  – vardagssminkning
  – din “skincare routine”
  – bilder från en hel dag (en dag med Janni)
  – favorit väska, skor etc. ur garderoben
  – din flygrutin när du skall ut och resa + vad du har med dig i väska då
  – vad du bär med dig i din väska en vardag
  Kram, ha en fin helg! Hoppas du får lite blogginspo;))

 • Lucy says:

  How you edit your photos post!! :) where you show exactly what you do and then a before and after editing ;) Love

 • Eske says:

  Hey Janni,

  I might seem like the only man reading your blog which is a bit peculiar, but that’s fine with me. I thoroughly enjoy reading both Jon’s and your blog almost every day, as it gets me inspired and motivated to chase my dreams. I would like you to touch upon the subject being how you started blogging, what or who got you into blogging if you haven’t already written about that before. And a problem with blogs seems to be the balance on how close and intimate you should allow your readers to come, but if you feel like it, it would be nice to hear about your relationship with Jon and how you keep it going long distance if you catch my drift. This is what came to mind as i read your latest post, hope you’ll consider some of it and keep up the good work, best wishes and regards one of your male readers. :)

 • Linnea says:

  Kan du inte skiva om hur du och Jon träffades?
  Är också nyfiken på hur du har lyckats ta dig dit du är idag. Hur var ditt liv innan du blev “känd” och hur blev det som det blev?
  Du är verkligen grym! Din blogg är den enda som fortfarande känns naturlig och äkta på något vis. Det är alltid lika spännande att läsa om dina äventyr :)

 • kate says:

  you seem like a good organizer. can you maybe shaare some organizing tips for your closet etc?
  Thaank u :*

 • Elisa says:

  Hi Janni! I would like to know how you live, how your appartement looks like! Would be really nice to see some pictures of your home :-) love elisa

 • Lene says:

  Hey Janni! I just love love your blog. Have been following this blog since you wrote your first post! Oh boy time flies. Anyway I would like to know before your started blogging what did you do? Also how old you were when you started your blog, 23?
  Keep going girl!

 • Sandra says:

  Wow ! those pics sre so beautiful and i love your outfit !
  Sandra

 • Josefin Arvidsson says:

  Kan du inte berätta mer om din flytt? när tanken började gro, vad du ska göra när du är där, om ni ska ni bo i lägenheten osv.
  Tack för att du är så himla go!

Leave a Reply

Your email address will not be published.