BABEL DELI

janni-deler-babel-deliDSC_6621
janni-deler-babel-deliDSC_6625
janni-deler-babel-deliDSC_6634 copy
janni-deler-babel-deliDSC_6622
janni-deler-babel-deliDSC_6638

Food tip numero uno in Stockholm – Babel Deli.

Ja ingen har väl missat att jag älskar Babel Deli… The place to have lunch om man är i Stockholm. ;-) Borde få medlemskort där alltså, äter där minst 2 gånger i veckan när jag är i Stockholm. Jag brukar ta deras “proteinbomb-sallad”, men senaste gången jag var där blandade jag en egen meze med falafel, rödbetsbiffar, hummus, sötpotatis, avokado och sallad. Egentligen superenkelt att laga själv men jag gillar deras lokaler, blir glad av all färg. :-) Åt inte där idag dock, har hängt med Alexandra hela dagen och vi lagade scones och världens finaste fruktfat. Ni kan se på insta – @jannid heter jag där! Känns nästan som det här är mest en matblogg nu, men det är höjdpunkten på dagarna och jag har inte på mig något kul så outfits känns tråkigt… ;-) Hoppas ni gillar lite mattips, såg att några önskade att jag skulle skriva mina favoritställen i Stockholm och det här är absolut ett av dom. Puss hjärtan, ha en fin kväll <3

//Guess no one missed that I love Babel Deli… The place to have lunch when you’re in Stockholm. ;-) Should get a member card there, eat there at least twice a week when I’m in Stockholm. I used to go for their “protein bomb salad”, but the last time I had my own mixed meze with falafel, beetroot balls, hummus, sweet potato, avocado and salad. Probably super easy to make at home but I really like their place, all the colours makes me happy. :-) Didn’t eat there today though, spent the day with Alexandra and we made scones and the most beautiful fruit plate. You can see it on insta – @jannid is my username! Almost feels like this is a food blog lately, but it’s the highlight of the day and I don’t wear anything fun so outfits feels pretty boring… ;-) Hope you like some food tips too, saw that some of you wanted me to show my fave spots in Stockholm and this is for sure one of them. Hugs loves, have a great night <3 

17 reaktioner på “BABEL DELI”

 • Jossan says:

  Ååh har velat gå till Babel deli varje gång jag ser det på din Instagram! Får bli ett besök nästa gång jag åker till Stockholm, bor i London nämligen och har blivit vego sen nyår efter du skrev det.. Såg dokumentären och kunde inte med att äta kött efter det! Tack för din fina blogg Janni, lika inspirerande även om det är mat, outfits eller träning! Kram!

  • janni says:

   Jaa kör! Helt säker på att London har grymt utbud också, där lärde jag mig äta hummus haha! ;-) Åh vad härligt, dokumentären är verkligen en eye-opener… Stor kram och tack fina, gör mig så glad <3

 • Beth says:

  Stockholm is so far up on places I want to visit, I’ve actually just searched up holidays thanks to this post and i’ll definitely be jotting this place down when I finally get to visit! It sounds like you’ve had such a lovely time baking, I do love a chilled day making good food and being with great company!
  http://www.elzbthchlmrspps.blogspot.co.uk

 • Cierra Mais says:

  All of the food looks INCREDIBLE! Need it in my belly now hehe!

  xx

  http://cierramais.blogspot.com/

 • Charlotte says:

  Your photos are do die for. You’re so lucky that you get to do exactly what you love. Trying to get there as well. Have a wonderful day, gorgeous Janni. x

 • Anna says:

  Sp många bloggare som verkar äta där och det ser alltid så gott ut! Måste verkligen gå dit när jag är i Stockholm nästa gång ?

 • Marie says:

  Hej Janni! Velat äta där men dom har alltid stängt på helgerna va? Bara öppet vardagar? Lite synd :( Ser så sjukt gott ut! KRAM

  • janni says:

   Ja, jag tror söndagar men lite osäker på lördagar… Går alltid på veckodagarna, haha! Stor kram! <3

 • Liborius says:

  Älskar det stället! Mums:)

 • Julia says:

  Har inte varit där än, måste testa! :)

 • Maria says:

  Hej Janni! Eftersom du börjat äta vegetariskt vill jag rekomendera ett ställe i stockholm med vegetarisk och vegansk mat som är otroligt god! Falafelbaren på hornsgatan gör egen falafel och jag rekomenderar det verkligen! Hoppas du ser detta och äter där någon gång! Jag bor i Norrköping och varje gång jag är i stockholm äter jag där, det är en tradition! Bye

  • janni says:

   Åh har sett så mycket bilder därifrån! Det får bli mitt första stopp när jag är tillbaka i Stockholm! ;-) Kram!

 • Frida says:

  Vart är dina snygga skor ifrån? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.