INSTAGRAM

Smavbild-2016-01-25-kl.-09.26.42

My latest pics on Instagram: @jannid

God morgon babes! Måndag, härligt med ny vecka och faktiskt den sista veckan i januari. Är det bara jag eller går dagarna alldeles för fort nu för tiden? Haha, vart tog den här månaden vägen liksom! Här kommer lite bilder från senaste tiden på Instagram, jag älskar Instagram… Varje morgon börjar jag med att scrolla igenom, tycker det blir ett skönt sätt att vakna på. Någon som känner igen sig? ;-) Jag har däremot inte riktigt fastnat för snapchat än, är ni många som använder det? Jag försöker komma ihåg det då jag tycker det är ganska kul att kolla själv men jag glömmer bort det hela tiden. Gissar att det är för många ställen att hålla koll, bloggen, Instagram och mailen. ;-) Även om Snapchat är det som kräver minst tid då man bara filmar/fotar och postar på en sekund. Ska försöka använda det idag, så vill ni hänga på där så heter jag “jannideler”. Nu ska jag möta upp min syster på en promenad och sen in till stan för lite möten, puss på er <3

//Good morning babes! Monday, feels good with a new week and actually the last week in january. Is it just me or is time passing by way too fast nowadays? Haha, like where did this month go! Here’s some of my latest pics from Instagram, I love Instagram… Every morning I start by scrolling through it, think it’s a nice way to wake up. Anyone does the same? ;-) I haven’t really understood snapchat yet though, do many of you use it? I try to remember it since I think it’s fun to watch but I keep forgetting about it. Guess I have too many places to keep track, blog, Instagram and emails. ;-) Even if Snapchat is the one thing that don’t need much time since you just film/takes photos and posts in one second. Will try to use it today, so if you want to join me there I’m “jannideler”. Now I’m gonna meet up with my sister for a walk and then in to town for some meetings, hugs <3

21 reaktioner på “INSTAGRAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.