NEW START

janni-deler-DSC_0954
janni-deler-skin-repairDSC_1868 copy
janni-deler-skin-repairDSC_1869

Gonna try this for a few months now, will let you know the result!

God morgon! Nu är det ju nytt år och nya vanor, eller nåt haha! Jag har ju sällan problem med huden vilket jag såklart är glad över, tror mycket ligger i generna eftersom jag tvättar ansiktet med tvål lite för ofta… Inte bra, jag vet! Senaste tiden har jag dock märkt att huden inte mår super jämt, kan bero på all kyla, resande och såklart – tvålen. ;-) När LabPharma frågade mig om ett samarbete där jag skulle prova deras Skinrepair under några månader så kändes det som en kul grej nu i början på året. Det är som en vitamin-boost för huden, något som jag kan behöva just nu och säkert de flesta när det är mörkt och kallt. I tabletterna är det en speciell sammansättning av Zink, A-vitamin, C-vitamin, Granatäpple och peptan som ska hålla huden fräsch och öka kollagenproduktionen. Låter ju nästan för bra för att vara sant men jag har läst bra saker om det så det ska bli kul att prova! Kommer köra nu i 3 månader tänkte jag och sen återkomma med resultatet. :-) Är ni också sugna kan ni signa upp er för en prenumeration HÄR! Det är en begränsad kampanj med 40% rabatt. Sen ska jag sluta använda tvål, har massa ansiktsprodukter men jag är bara lat… Ha en fin söndag så hörs vi sen, puss!

//Good morning! Now when it’s a new year there’s also new habits, or something haha! I rarely have problems with my skin which of course I’m glad for, think that’s because of my genes since I was my face with normal soap way too often… Not good, I know! Lately I’ve noticed that my skin doesn’t feel great all the time though, may be because of the cold, traveling and of course – the soap. ;-) When LabPharma asked me for a collaboration where I was about to try their Skinrepair for a few months it felt like a fun thing in the beginning of the year. It’s like a vitamin-boost for the skin, something I could really need and probably most people when it’s dark and cold. In these pills there’s a special mix of Zink, vitamin A, vitamin D, pomegranate and peptan that will keep your skin fresh and increase the collagen production. Almost sounds too good to be true but I’ve read lots of good things about it so it’ll be fun to try! My plan is to do it for 3 months now and then get back to you with the result. :-) If you also feel like trying you can find it and sign up here! Then I’m also gonna stop using soap, have lots of good products but I’m just lazy… Have a lovely sunday and I’ll talk to you soon, hugs!

22 reaktioner på “NEW START”

 • H says:

  You look nice! Is it the tablets?

 • Anna says:

  Spännande, hoppas de fungerar bra :D

 • Josephine says:

  Hej :) tänkte fråga dig angående spraytanningen du gör. Förr gick du till Ludmila.. Går du dit fortfarande eller är det Klara som gäller? Vem är bäst? Vilken färg använder du? Hur länge sitter spraytanningen? Känner mig så blek så måste boka in en nästa vecka och behöver lite tips :) tack! Kram

  • janni says:

   Halloj! Ja precis, när jag lärde känna Klara kändes det mer naturligt att gå till henne. :-) De är precis lika bra, men jag går ju till Klara för att de är en av mina närmsta vänner och hon är en sjukt härlig tjej! Vet inte exakt vilken färg, går du till Klara vet hon exakt vad jag har om du vill ha samma. :-) Den sitter i typ 1 vecka (lite mer om du sköter den), så kör på bara! Bästa man kan göra för att känna sig fräsch på vintern. Kram!

 • ISA says:

  åh du måste berätta/visa sen hur det går! OM det är bra är jag fett på att prova ;)

 • Anna Lyhs says:

  And another thing….

  Have you seen the crazy dress pictue? Is it blu/black or white gold?

  http://knowyourmeme.com/memes/thedress-what-color-is-this-dress

  I see it as blue/black (or rather dark brown-ish)

 • Johanna says:

  Alla vill ju ha fin hy men det är ju såååå jobbigt med alla tvättar och pejlingar och masker och krämer hit och dit, haha! Lycka till i alla fall :)

 • clara says:

  spännande att testa!

 • Cierra Mais says:

  I’d defintely be interested in knowing how well this works!

  xx

  http://cierramais.blogspot.com/

 • Julia says:

  Ska bli intressant att se om du märker någon skillnad! Har du märkt någon skillnad på huden sen du började med vegetariskt? :)

  • janni says:

   Ja faktiskt, till det sämre i början och nu börjar den väl stabilisera sig. vet dock inte om det är på grund av vego-maten eller vädret… återstår att se! :-) Kram!

 • Linda says:

  Tror absolut tillskott kan påverka huden, men om du ska kunna utvärdera effekten av tabletterna får du inte ändra på något annat! :) Då vet du ju inte om det är de eller nya hudrutiner som åstadkommit det. Ta gärna före och efter, om du känner dig bekväm med det. Kram!

  • janni says:

   Helt sant! Ska ändå bli kul att se om det kan hjälpa något, jag lever ju ganska lika med mycket resor och stress även om jag ändrat kosten till vegetariskt sen 1a jan. Nu borde dock huden ha vant sig vid vego-maten så borde märka skillnad om den gör skillnad :-) Kram!

 • Säde says:

  Jag varnar andra från att beställa från detta företaget. Det går inte att säga upp sin prenumeration på något sätt. Gått flera månader utan att de gjort något och det finns inga kontsktuppgifter . har gjort otaliga försök!! Det är tusenlappar bortkastade.

  • janni says:

   Oj vad tråkigt att höra, jag har dubbelkollat med företaget flera gånger innan jag tackade ja till detta samarbete att det var lätt att säga upp prenumerationen. De sa att det var superenkelt, då jag hört mycket om liknande företag där det är omöjligt att säga upp så ville jag vara säker. Jag ska höra av mig till dom igen och säga detta, tack för det <3

  • Frida says:

   Inte varit några problem för mig.

   Däremot måste du göra det 14 dagar innan de skickar paketet, men sen är det gjort. jag mailade in, det räckte. finns både mail och formulär på sidan.

  • Cat says:

   Byt dit kort så dom kan inte dra pengar…prata med banken. … change your card or talk to the bank….good luck

 • Annica says:

  Hej☺️ Jag som fått problem med acne efter mina graviditeter undrar om detta ä något för mig å hjälper för acne? Eller är det bara för att få lyster i huden?
  Med vänlig hälsning, Annica

 • Natalia says:

  Hi Janni, I would like to know which was the result of the pills on your skin? hugs. Nati

Leave a Reply

Your email address will not be published.