BEAULIEU

janni-deler-beaulieu-berluganDSC_7362
janni-deler-beaulieu-berluganDSC_7364
janni-deler-beaulieu-berluganDSC_7372
janni-deler-beaulieu-berluganDSC_7377
janni-deler-beaulieu-berluganDSC_7376 copy
janni-deler-beaulieu-berluganDSC_7378
janni-deler-beaulieu-berluganDSC_7380
janni-deler-beaulieu-berluganDSC_7381
janni-deler-beaulieu-berluganDSC_7384

Lunch in Beaulieu yesterday, good food in the sun!

God morgon babes! Jag är här på en upptäcktsresa den här gången, försöker se så mycket som möjligt de här dagarna. ;-) Igår åkte vi till Beaulieu som ligger typ 15 minuter från Monaco, vi satte oss utomhus och åt lunch i solen. När vi ätit så gick vi in och drack kaffe och spelade biljard, kommer inte ens ihåg sist jag spelade det så det gick väl sådär för mig… Men kul var det! Superkul att hänga med lite människor härifrån, jag har så mycket att se runtomkring här så det är kul att ha några som visar en runt. :-) Idag ska jag faktiskt åka till Milano med Allegra, en liten dagstripp! Det tar ju ca 2,5 timmar att köra dit så vi ska åka om ett tag och hänga där hela dagen. Girls trip helt enkelt! ;-) Hon är från Milano så jag är peppad på att få se lite gömda krypin där också, när jag varit i Milano förut har jag inte riktigt gillat det så jag hoppas jag får se en annan del nu. Nu måste jag byta om och göra mig redo, ha en fin måndag <3

//Good morning babes! I’m here on a discovery trip this time, trying to see as much as possible these days. ;-) Yesterday we went to Beaulieu that’s about 15 minutes from Monaco, we sat down out in the sun for lunch. When we were done we went inside for coffee and played some pool, can’t even remember the last time I played so I can’t really say it went great… But it was fun! So much fun to hang out with some people that lives here, I have so many places to see around here so it’s fun to have someone showing us around. :-) Today I’m actually going to Milan with Allegra, a little day trip! It takes around 2,5 hours to drive there so we’re going soon and will spend the day there. Girls trip! ;-) She’s from Milan so I’m excited to see some hidden places there too, when I’ve been to Milan before I haven’t really liked it so I hope that I’ll get to see an other side of it now. Time to change and get ready, have a great monday <3

37 reaktioner på “BEAULIEU”

Leave a Reply

Your email address will not be published.