MORNING VIEW

  

janni-deler-morning-view-areDSC_7805
janni-deler-morning-view-reDSC_7822 copy
janni-deler-morning-view-areDSC_7818
Woke up to this view, now it’s time to race day 2!

God morgon hjärtan! Här vaknade jag upp i morse, med backen som utsikt. :-) Även om jag inte ska åka i den idag så var det härligt att vakna här i vinterland. Har precis käkat hotellfrulle och måste skynda mig vidare för dag två med bilkörning. Idag ska vi köra ett race så jag hoppas mitt lag vinner, hehe. ;-) Har fått i mig två koppar kaffe men känner mig fortfarande lite trött, man fokuserar så mycket när man kör så all energi gick åt igår. Vaknar säkert till när jag sätter mig bakom ratten igen! Wish me luck så hörs vi när vi kört klart, ha en mysig söndag <3

//Good morning loves! Woke up here this morning, with the slope as my view. :-) Even if I’m not going in it today it was nice to wake up in winter land. Just had hotel breakfast and have to get ready now for day two of driving. Today we’re doing a race so I really hope my team will win, hehe. ;-) Had two cups of coffee but I still feel pretty tired, you focus so much when you drive so all my energy got used yesterday. Will probably wake up as soon as I sit in front of the steering wheel again! Wish me luck and I’ll talk to you when we’re done, have a cozy sunday <3

14 reaktioner på “MORNING VIEW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.