CHANGE OF PLANS

janni-deler-IMG_8396janni copy
janni-deler-IMG_8394janni copy
janni-deler-audi-weekendL1000031janni

Some snaps from the weekend, had an amazing time!

Åh vilken härlig helg, just nu är jag helt slut men har haft tillräckligt med adrenalin för en vecka. ;-) Vi har kört och kört och kört lite till, underbart kul! Idag körde vi race och brummade runt som aldrig förr, känner mig riktigt safe nu och vill ut och köra mer på is. Det blev lite sista minuten ändringar i min planering faktiskt, jag är kvar i Åre… Jon är ju här så jag bestämde mig för att stanna när alla åkte till flygplatsen, velade fram och tillbaka men tillslut så kände jag bara varför inte. Jon har lovat att vi ska ut och köra längdskidor imorgon, jag har inte gjort det sen jag var liten så det blir en utmaning. ;-) Lovar att hålla er uppdaterade! Fick bli lite blandat med mobilbilder idag, hade inte med mig kameran ut på banan så jag hoppas det funkar. TACK Audi, tjejer och Mikaela för en grym helg – har haft otroligt kul! Snart ska vi till Supper för middag, jag är så otroligt sugen på sweet potato fries, och deras är grymma. Puss! <3

//Oh what a great weekend, I’m so tired right now but I’ve had enough adrenaline for a week. ;-) We’ve been driving, driving and driving some more, so much fun! Today we did a race and drifted around like never before, feel really safe now and want to go out and drive more on ice. Some last minute changes in my schedule actually, I’m still in Åre… Jon is here so I decided to stay when everyone left to the airport, was thinking back and forth if I should but then I just thought why not. Jon promised me to go out cross country skiing tomorrow, I haven’t done it since I was a kid so that will be a challenge. ;-) Promise to keep you updated! Had to mix in some phone pics today, didn’t bring my camera to the track so I hope it works. THANKS Audi, all the ladies and Mikaela for a great weekend – had incredibly fun! Will soon head to Supper for dinner, I crave sweet potato fries and they have great ones. Hugs! <3

14 reaktioner på “CHANGE OF PLANS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.