SUPPER

janni-deler-supperDSC_7833
janni-deler-supperDSC_7795
janni-deler-supperDSC_7828
janni-deler-supperDSC_7835
janni-deler-supperDSC_7836

Tonights epic dinner – the sweet potato fries… Aaah!

Är så otroligt mätt just nu, men wow vad gott vi åt ikväll! Vi åt på Supper och tog in allt möjligt, hälften åt ju vegetariskt och jag åt en taco med blomkål (riktigt god!), en bönröra och oändligt mycket sweetpotato fries. Bland annat! ;-) Tog en god alkoholfri drink också med äpple, citron och mynta tror jag att det var. När allt är så gott är det så svårt att sluta, så nu snackar vi matkoma deluxe här… Vi sover hos Jons bror som bor här i Åre, så nu ligger vi i soffan och kollar film. Antingen somnar jag in här eller så lyckas jag hålla mig vaken tills det är dags att gå och lägga sig. Dröm-söndag! Hoppas ni haft en skön dag också, vi hörs imorgon. Puss och kärlek <3

//I’m so full right now, but wow we had good food tonight! We went to Supper and ordered lots of different things, half of the table ate vegetarian and I had a taco with cauliflower (so tasty!), a bean thing and a crazy amount of sweet potato fries. Among other things! ;-) Had a non alcoholic drink too with apple, lemon and mint if I remember correctly. When everything tastes so good it’s hard to stop, so now we’re talking about a huge food coma here… We’re sleeping at Jon’s brothers place who lives here in Åre, so right now we’re laying in the couch watching a movie. Either I’ll fall asleep here or I’ll manage to stay awake until it’s time to go to bed. Dream sunday! Hope you guys had a great day too, talk to you tomorrow. Kisses and love <3

18 reaktioner på “SUPPER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.