THERAPY

janni-deler-painting-therapyDSC_7856
janni-deler-painting-therapyDSC_7862
janni-deler-painting-therapyDSC_7865
janni-deler-painting-therapyDSC_7867
janni-deler-painting-therapyDSC_7870

Painting – haven’t done that in years!

Vet ni hur härligt det är att sitta och rita? Haha, nu kanske inte alla tycker om det men jag älskade det när jag var liten. Satt framför datorn och så sa jag bara “är så sugen på att rita i en sån där målarbok”, Maria drar fram en och hade pennor och allt. Vad är oddsen? Så nu har jag suttit och målat i typ en timme, otroligt skönt för hjärnan att bara sitta och fokusera på vilken färg man ska ta. Nu gör det lite ont i handen så fick pausa, men jag är nästan klar med min fjäril. ;-) Nu vet jag vad jag ska köpa med mig till långa flygningar, tiden går sjukt snabbt! Dags för kaffe och mellis innan längdskidor, Jon skrattar lite och tror inte jag kommer köra så bra. Vi får väl se, jag älskar att motbevisa saker så nu jäklar måste det gå bra! ;-) Önska mig lycka till, puss <3

//Do you know how nice it is to just sit and paint? Haha, maybe not all of you like it but I loved it when I was little. Sat infront of my computer and then I just said “I really feel like painting in one of those painting books”, Maria pulled one out and had pens and everything. What are the odds? So now I’ve been painting for like an hour, incredibly good for your brain to just sit and focus on what colour to take next. Now my hand hurts so I had to take a break, but I’m almost done with my butterfly. ;-) I know what to buy for long flights in the future, time flies doing it! Time for coffee and a snack before cross country skiing, Jon laughs and he doesn’t think I’ll be good at it. Guess we’ll see, I love to prove people wrong so now I just have to be freakin awesome at it! ;-) Wish me luck, hugs <3

24 reaktioner på “THERAPY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.