KAFFEVERKET

janni-deler-kaffeverketDSC_8152
janni-deler-kaffeverketDSC_8166-Redigera
janni-deler-kaffeverketDSC_8157

Another day, another breakfast!

God morgon! Min var iallafall extra god idag, hade mysfrulle inbokad på Kaffeverket med vårt lilla Australien-gäng. Så otroligt mysigt att catcha upp och käka frukost. Har bara käkat lunch och druckit matcha latte på Kaffeverket förut så nu var det verkligen dags att prova deras frulle. Jag åt en chiapudding, kokt ägg och en matcha latte – såklart. ;-) Klockan sprang iväg som vanligt så nu är jag hemma en sväng innan jag ska in till stan på lite möten. Måste bara säga ett stort TACK för alla tips om flytten, vet inte vad jag skulle göra utan er. Har så mycket bra tips nu så jag knappt vet vart jag ska börja, haha! Ni är bäst, stor puss <3

//Good morning! Mine was extra good this morning, had a cozy breakfast date at Kaffeverket with our little Australia-crew. So nice to catch up and have breakfast. I’ve just been to Kaffeverket for lunch and matcha latte so it was about time to go there for breakfast. I had a chia pudding, boiled egg and a matcha latte – of course. ;-) Time flew by as usual so now I’m just back at home for a quickie before I’m heading in to town for some meetings. Just have to say a huge THANKS for all the great tips I got about moving, don’t know what I would do without you guys. Have so many good options now that I don’t even know where to begin, haha! You’re the best, big hug <3

20 reaktioner på “KAFFEVERKET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.