BAGS BAGS BAGS

jannideler-bags

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!

Färgglada väskor måste ju ändå vara lite min grej, jag äger nästan bara väskor i färg och jag älskar det. Piggar upp vilken outfit som helst och man blir ju glad av en liten färgklick. :-) Jag tror ganska många går på säkra kort och väljer en klassisk färg när man ska köpa en lite finare väska, inget fel med det men jag använder mina färgglada väskor allra mest. Satte ihop ett litet kollage med mina webshop-favoriter just nu, i alla möjliga färger. Brukar ju inte göra kollage så ofta men säg till om ni gillar det så ska jag försöka göra det lite oftare. :-) Hittade min rosa lilla baby också, det är den jag använder mest just nu. Är sugen på någon gul också, får se om jag slår till på den ovan… Hur är ni, färgglada eller klassiska färger? Puss <3

//Colourful bags must be one of my signatures, I mostly have bags in different colours and I love it. Makes any outfit more fun and you always get happy by some colour. :-) I think most people goes for the safe and classic colours when they buy a nicer bag, nothing wrong with that but I use my colourful ones the most. Made a little collage with my webshop favourites right now, in different colours. Usually don’t do collages that often but let me know if you like it and I’ll try to do it more. :-) Found my pink little baby too, it’s the one I use the most right now. Want to find a yellow one too, maybe I’ll go for the one above… What do you like, colourful or classic colours? Hugs <3

15 reaktioner på “BAGS BAGS BAGS”

 • fabienne says:

  If i buy expensive designer bags i go for the classic colours and if i buy no name brands i choose colourful ones.

 • Fanny says:

  Såååå himla fina! Men alldeles för dyra för en fattig student som jag… Längtar tills jag kan lägga pengar på andra saker än kurslitteratur ?

 • Pia says:

  I usually buy only classic colours. But one reason why I read your blog is that I get inspiration for colorful bags and clothing! :)

 • Fanny Nilsson says:

  om 50 pers frågar dig på instagram var din tröja är ifrån, varför svarar du då inte? vi vill vetaaaa :( :( :( :( :( :( :( :(
  (den rosa tröjan när du visar din klocka) pliiiis telll us

  • janni says:

   Åh jag svarade igår, den är från Chiquelle. Jag postade sen tränade jag osv så kollade inte telefonen. :-) Kram!

 • Thea says:

  Fler collage!! :) Kram!

 • så mange fine! og ikke minst freshe farger :D

 • Sara says:

  Jag köper färgglada väskor och accessoarer, eftersom min klädstil är så neutral i färgerna. Då blir accessoarerna som leksaker :-) Även när jag gör större designköp kör jag på detta, och SOM jag älskar min turkosa Balenciaga clutch och röda Alexander McQueen scarf! Mycket roligare att ha lite utstickande färger till en svart kavaj eller vit t-shirt :D

 • clara says:

  så snygga <3

 • Anna says:

  Så snygga ? Jag tror jag skulle börjat med att köpa en färg som passar till allt sen kanske gå vidare till något färgglad, för tycker verkligen det öronsjuka snyggt!

  • janni says:

   Haha, så blir det ibland! :D Ja det låter som ett bra sätt, jag tycker färgglada väskor passar till det mesta också. ;-) Xx

 • Anna says:

  Hahah oj skrev för snabbt ? är sjukt snyggt***

Leave a Reply

Your email address will not be published.