GYM TIME

janni-deler-gym-crossfit-atum-stockholmL1000189
janni-deler-gym-crossfit-atum-stockholmL1000220
janni-deler-gym-crossfit-atum-stockholmL1000197
janni-deler-gym-crossfit-atum-stockholmL1000208
janni-deler-gym-crossfit-atum-stockholmL1000231
janni-deler-gym-crossfit-atum-stockholmL1000236

Went for a late night workout last night!

God morgon! Det var så otroligt skönt att få träna igår, jag har ju inte tränat på ca 2 veckor eftersom min förkylning inte riktigt velat ge med sig. Nu är jag helt frisk iallafall så när Jon frågade om vi skulle dra och träna så hängde jag på! :-) Vi åkte till Crossfit Atum, Ako har öppnat ett nytt gym och jag blev kär i stället. Stort, fräscht och en härlig känsla, tycker det är sjukt viktigt hur gymmen känns. Det är ju ett plus att Alex har sitt kontor där också, funderade på att ställa in ett skrivbord där så jag kan sitta där när jag är här i Stockholm. Kontor och gym i ett, svårt att skippa träningen då. ;-) Jag körde ett lite lättare pass, mage och armar, sen avslutade jag med 10 minuters intervaller på springbandet. Efter det blev det lite gymnastik, i vanlig ordning. När vi hade tränat åkte vi och åt en pangmiddag, så vi kom hem vid 12 på natten… Mysig kväll med mysigt sällskap! Jon åkte precis till flygplatsen så nu är jag all alone här hemma, tror jag drar mig tillbaka till gymmet en sväng för ett pass med Alex senare idag. Blev sugen på mer träning nu! Hörs senare, puss och kärlek <3

//Good morning! It was so nice to get a workout yesterday, I haven’t been training for about 2 weeks since my cold never wanted to go away. Now I feel a hundred procent again so when Jon asked me if I wanted to workout I joined him! :-) We went to Crossfit Atum, Ako opened a new gym and I fell in love with the place. Big, fresh and just a great feeling, think it’s so important how the gym feels. It’s a plus that Alex has her office there too, thinking about placing a desk there so I can sit there when I’m here in Stockholm. Office and gym in one, hard to skip a workout. ;-) I went for a light workout, abs and arms, finished with 10 minutes intervals on the treadmill. After that I did some gymnastics, as usual. When we were done we went for a great dinner, we got back home by midnight… Great night with great people! Jon just left to the airport so now I’m all alone at home, thinking about going back to the gym for a session with Alex later today. Feel like more training now! Talk later, kisses and love <3

12 reaktioner på “GYM TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.