DENIM ON DENIM

janni-deler-denim-denimDSC08334 copy
janni-deler-denim-denimDSC08317
janni-deler-denim-denimDSC08325 copy

Borrowed jacket/ Levis jeans    Photos by: Micha Wissen

Lite mer denim on denim, bara för att jag älskar det. Tog dessa med Michaela i Spanien, satt och rensade datorn och la över bilder på en hårddisk så hittade jag dessa. :-) Morgonljus, Spanien och värme. Aah, saknar det som satan! Har faktiskt ingen resa inbokad ännu, har så sjukt mycket att ta tag i här hemma (typ packa ihop hela mitt hem) så har fått prioritera det nu. Känner att bloggen får lida lite, jag älskar ju att fota och fånga fina ljus men det är svårt när man är på samma ställe och inte gör annat än att packa, rensa och gå på möten. Hoppas ni håller ut, så fort jag flyttat kommer jag vara så peppad på att ta massa fina bilder och fylla bloggen och datorn med. Vill åka på fotoresa med min favorit fotograf – Michaela. Ska bara spika datum sen åker vi, kan inte tänka mig en bättre resa. Ikväll står fest på schemat, evigheter sen jag festade. Tycker det är kul om man gör det ibland, men jag har absolut inget sug av att gå ut varje helg längre… Det orkade jag när jag var yngre men nu har jag väl blivit för gammal för sånt, prioriterar att må bra dagen efter. ;-) Ikväll däremot tänkte jag dansa och ha kul, är faktiskt riktigt peppad! Hoppas ni får en fin fredag, massa kärlek <3

//Some more denim on denim, just because I love it. Took these pics with Michaela in Spain, was cleaning my computer and transfered pictures to a hard drive and found these. :-) Morning light, Spain and heat. Aah, miss it like crazy! Actually don’t have a trip booked yet, have so much to do at home (like packing up my entire home) so I’ve been forced to have that as my priority. Feeling that my blog gets to suffer a bit from it, I love to take pictures and capture beautiful light but it’s hard when you’re in the same place and don’t do much but packing, cleaning and go to meetings. I hope you can wait for it just a bit more, as soon as I’m done moving I’ll be so stoked on taking beautiful pictures and fill my blog and computer with it. Want to go on a photo trip with my fave photographer – Michaela. We just have to set the dates and then we’re off, can’t think of a better trip. Tonight there’s party on my schedule, so long ago since I partied last time. Think it’s fun if I do it on special occasions, I really don’t feel like going out every weekend anymore… I had energy for that when I was younger but I guess I’ve gotten too old for that, for me it’s more important to feel good the day after nowadays. ;-) Tonight on the other hand I’m planning to dance and have fun, actually really excited! Hope you guys will have a great friday, lots of love <3

14 reaktioner på “DENIM ON DENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.