PHOTO BOOTH

Untitled-1

Having fun in the photo booth last night!

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår bra, blev en ganska lugn kväll igår. Hade supertrevligt, vi började med en god middag på Usine och sen drog vi vidare till Nelly x Topshop festen. Dansade och drack några drinkar, var helt svettig haha! Älskar kvällar när man dansar allt man kan, finns ju inget roligare när man går ut. :-) Så underbart att få hänga med min fina Allie (mitt smeknamn för Alex) flera dagar i rad, vi brukar ju oftast ses en dag och sen åker någon av oss iväg så det blir ett uppehåll. Nu jäklar ska vi passa på att hänga massor, haha! Hade med mig kameran igår men hade fullt upp med att dansa så tog inte en enda bild!? Som tur var hade dom photo booths, älskar att det finns på nästan alla fester nu för tiden. Har så många bilder från olika fotobås, kul att spara. :-) Dags för frulle, efter det ska jag möta upp Allie och Emma för träning igen. Försöker komma tillbaka i mitt träningsflow… Puss <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, was a pretty calm night last night. Had a great time, we started with a nice dinner at Usine and then we went to the Nelly x Topshop party. Danced and had a few drinks, got so sweaty haha! Love those kind of nights when you just dance all you can, the best thing you can do when you’re going out. :-) So much fun to hang out with my lovely Allie (my nickname for Alex) several days in a row, usually we hang out for one day and then someone of us goes away somewhere so we have a little break. Now we’re gonna take the opportunity and hang out a lot, haha! Had my camera with me last night but I was busy dancing so I didn’t take one single picture!? Luckily they had a photo booth, love that they have it at almost every party nowadays. Have so many pictures from different photo booths, fun to save. :-) Time for breakfast, after that I’m meeting up with Allie and Emma for some training again. Trying to get back in my training flow… Hugs <3 

7 reaktioner på “PHOTO BOOTH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.