COZY PLATE

janni-deler-cozy-plateDSC_7775
janni-deler-cozy-plateDSC_7773 copy
janni-deler-cozy-plateDSC_7766

Love to eat mixed food like cheese, fruit and olives.

Ikväll blir det myskväll! Fastnade på gymmet ett bra tag idag, vi tränade inte hela tiden men fick till ett ordentligt benpass… Kommer inte kunna gå normalt imorgon, och det är något som är säkert! ;-) När jag var hemma hos mamma senast så gjorde vi en mysbricka (som jag gillar att kalla det) med allt vi var sugna på, olika ostar, oliver och ett fruktfat. Mamma och de andra åt lite skinka också men jag kör på med mitt vegetariska. Älskar det fortfarande, trodde nog inte att jag skulle känna så stor skillnad men jag har fortfarande mycket mer energi och känner mig klarare i huvudet. Kom precis hem från matbutiken där jag köpte med mig lite gott till ikväll, det blir lite ostar, kale chips och frukt. Mina favoriter just nu! Sen är det godare att lägga upp fint och ha lite olika val tycker jag, mysigare att sitta och plocka när man kollar film. :-) Hoppas ni myser till det ikväll också hjärtan, puss på er <3

//Tonight it’s cozy night! Ended up staying at the gym for a long time, we didn’t train all the time but we got a great leg workout… Won’t be able to walk normal tomorrow, that’s for sure! ;-) When I was at my moms place last time we did a cozy plate (I like to call it that) with everything we wanted, different kind of cheese, olives and a fruit plate. Mom and the other ones wanted some ham too but I’m still going strong as a vegetarian. Still love it, actually didn’t think I would feel such a big difference but I have so much more energy and feel more clear in my head. Just got back from the grocery store where I bought some snacks for tonight, some cheese, kale chips and fruit. My favourites at the moment! It tastes better when you cut it up nicely and have a few different options, more cozy to have things to snack on while watching a movie. :-) Hope you’ll have a cozy one too babes, big hug <3

14 reaktioner på “COZY PLATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.