VALENTINES DAY

jannideler-hawaii2
janni-deler-hawaii
janni-deler-hawaii1

Let’s spread the love today!

God morgon babes och glad alla hjärtans dag! <3 Vet att det är lite delade meningar om den här dagen, vissa älskar den och vissa tycker den är töntig. Jag gillar den, inte så att jag har höga förväntningar och blir besviken på Jon som inte är här, jag gillar den för att det är en dag när man ska sprida lite extra kärlek. Så tycker jag iallafall! :-) Sina vänner, föräldrar eller någon man möter på stan – ett extra leende och lite mer kärlek bara. Tycker iof att man ska göra det varje dag, men det kan vara bra att bli påmind. Som sagt så är ju Jon inte här idag, så jag ska ha myskväll med min andra kärlek Klara, haha! Laga god mat, mysa och bara hänga. Har tvättat hela förmiddagen och nu har jag dammsugit lägenheten, förtjänar en god lunch och en lugn dag. Tänkte skriva om hur Jon och jag träffades senare idag också, ni var många som frågade om det så jag tänkte why not såhär på alla hjärtans. ;-) Hoppas ni haft en skön morgon, puss och kärlek från mig <3

//Good morning babes and happy valentines day! <3 I know there’s some mixed feelings about this day, some people love it and some think it’s cheesy. I like it, it’s not like I have high expectations and gets disappointed at Jon because he’s not here, I like it because it’s a day where you should spread some love. That’s how I see it at least! :-) Your friends, family or just someone you meet in the street – an extra smile and just some more love. Even though I think you should do that every day, but it’s a good reminder. As I said Jon isn’t here today, so I’ll have a chill night with my second love Klara, haha! Make good food, chill and just hang out. Been doing laundry all morning and just vacuumed my apartment so I deserve a good lunch and a nice day. Planning to write how Jon and I met later today too, many of you asked about it so I thought why not do it on valentines. ;-) Hope you have a great morning, kisses and love from me <3

15 reaktioner på “VALENTINES DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.