LOVE STORY

jannideler-jonolsson1
jannideler-jonolsson-2
janni-deler-jon-olsson

Me and my love – and our story <3

När jag frågade vad ni ville läsa om var ni många som ville höra om hur Jon och jag träffades. Jag tror jag berättat det några gånger men here we go again. :-) Jag hade bott utomlands i 9 månader (London och Spanien) och hade precis flyttat hem. Jag gick på en middag där jag hamnade bredvid Jon, något som jag fick höra senare att han hade planerat… Vi satt och pratade lite men jag tyckte han var lite tråkig som skulle på en plåtning tidigt dagen efter, så jag festade vidare och brydde mig inte så mycket om honom. Det var första gången vi träffades, jag tyckte han var intressant men tydligen inte tillräckligt just då haha! Han skrev till mig på facebook några dagar senare och vi pratade om kvällen, han snackade om massa roliga bilder han tagit under kvällen som han vägrade skicka. Han hade inga bilder, ville bara ha något att snacka om fick jag också höra sen. ;-) Vi fortsatte prata och bestämde oss för att ses nästa gång han kom till Stockholm, vilket var ungefär 1,5 vecka senare. Jag visste inte att han satt och inväntade svar från mina tjejkompisar om jag skulle ut eller inte – när jag tillslut bestämde mig fick han köpa en svindyr flygbiljett runt halva Europa för att ta sig till Stockholm. Ni hör ju vem som är den romantiska av oss, inte är det jag iallafall. :-/ Haha! Vi träffades på kvällen och hade riktigt kul ihop, efter det satt vi ihop i en vecka och han bokade om sin biljett varje dag en vecka i streck. Tillslut var det dags för honom att åka så vi bestämde att jag skulle komma till Monaco några dagar senare och hänga. Efter några dagar där så bestämde vi oss för att bli ihop, det kändes bara så himla rätt. Jag åkte med till Österrike för skidåkning och där fick han typ bära mig till läkaren mitt i natten, vara med när jag spydde och kom på att jag är allergisk mot starka läkemedel (blev supersjuk av det – därför jag spydde) men det är en annan historia vi kan ta en annan gång. Lika bra att lära känna varandra direkt tänkte jag! ;-) Det är våran lilla historia som startade för över 4 år sedan. De bästa åren i mitt liv. Min kärlek, bästa vän och soulmate. <3

//When I asked what you wanted me to write about many of you asked me to talk about how Jon and I met. I think I’ve told you guys before but here we go again. :-) I’d just gotten back to Sweden after living abroad for 9 months (London and Spain). I went for a dinner and ended up next to Jon, he told me later on that he’d planned that… We talked a bit but I thought he was pretty boring that had a photoshoot early the next day, so I partied on and didn’t care too much about him. That was the first time we met, I thought he was interesting but not enough then and there apparently haha! He wrote to me on facebook a few days later and we talked about the night, he talked about some funny pictures he had from the night which he refused to send to me. He didn’t have any pictures, he just wanted to have something to talk about he told me later on. ;-) We continued talking and decided to meet up the next time he came to Stockholm, which was about 1,5 weeks later. I didn’t know he was waiting for my girlfriends to tell him if I was going out or not – when I finally decided to go he had to buy a super expensive ticket around half of Europe to get to Stockholm. You can hear who’s the romantic one in our relationship, not me. :-/ Haha! We met up that night and had so much fun together, after that we hung out every minute for a week. Then it was time for him to leave so we decided that I would go to Monaco a few days later to hang out. After a few days there we decided that we were a couple, everything just felt so right. I went with him to Austria for some skiing and there he had to carry me to the doctor in the middle of the night, be next to me when I puked all over and figured out I was allergic to strong medicine (got super sick from that – that’s why I puked) but that’s another story that we can talk about another time. I thought it was good to get to know each other for real in the beginning! ;-) That’s our story that started more than 4 years ago. The best years of my life. My love, best friend and soulmate. <3

36 reaktioner på “LOVE STORY”

 • Emma says:

  Jag log under hela tiden jag läste, ni två är så himla fina tillsammans så man nästan blir lite avis ;)

 • frida says:

  Jätte kul att höra och att du delar med dig av din historia! Fortsättning följer på österrike historian hoppas jag… ;)
  Tack för en grym blogg btw. Kollade in den första gången efter att du hade gästat PT-fias podd. Mkt intressant :)

  • janni says:

   Haha, vill ni höra den så kan jag berätta! ;-) Åh välkommen hit, kul att du gillar den <3 Stor kram!

 • antonia says:

  haha thats so cool!!! so you had friends together and he knew who you are because of your friends? then he thought you were cute and that he wanted to get to know you, if i get that right!? do we know who they are? :) how fast it all went down though after the 2. meeting. good that you gave it another chance after the not so great first meeting :D
  do you know that jon once wrote on his blog that he met you because he sat to you on a plane. and then you talked the whole flight long and thats how he kinda fell in love with you? so that was a lie?
  hahaha sorry for all that questions, i just think both of the stories are so unusual and sound like a movie.
  meeting someone on a plane and falling in love. sounds like a romantic movie were they end up getting out of the plan forgetting to change numbers and the rest of the movie is how they desperately trying to find each other again. and also meeting someone and then spending every day together but then the bummer, he has to leave. thats were mostly the drama starts with the girl/boy doesnt know what to do and is sad and one of them then flies to the other person to surprise them and the are happy ever after :D but you were clever you just joined him (although you barely knew him). that would definitely nothing i would do :D but i know that you are a “why not” person. you just go for things. thats something i find inspiring actually. :) <3

  • janni says:

   Hi babe! Well, we had a few similar friends (party-people) because we went out a lot. He actually looked me up on facebook (HAHA), and then said that he wanted to sit next to me. ;-) Haha, I don’t think he wrote than on his blog.. He made a joke the first time he did a post about me (we flew to the US to ski) and said he met this nice girl on the plane. But – that was just a lie since we went there together. ;-) I’m usually not the girl who joins a guy to a different country, but after we’ve spent so much time together before that and everything felt right I just thought why not. :-) Hugs! <3

 • My says:

  Sötaste jag läst … :D

 • Mamma says:

  Åh… det är sååå kul att ni träffades, ni är så fina ihop. Jag är glad för er skull. puss o kram <3

 • Anna says:

  Så din syster Michaela blev ihop med Jens Byggmark (Jon Olssons kompis) efter att du och Jon träffats?
  Eller var det tvärtom dvs att du träffade Jon genom din syster Michaela och Jens? Det är så jag har trott i alla fall.
  Vet inte om jag behöver veta detta egentligen men jag började undra lite. Kul om du svarar.

  • janni says:

   Yes, dom blev ihop efter. Jag introducerade dom för varandra dagen efter jag och Jon träffades den där utekvällen när han flög till Sthlm. :-) Kram!

 • Anna says:

  Ni är så otroligt fina! ??

 • L&A says:

  Such a cute couple! Good luck you two!

  Xx
  L&A
  http://www.lawayoflife.com

 • Mari says:

  Så fint :)

 • fabienne says:

  Niceeee! No drama in between. It just clicked and you knew you were meant to be. Thats how it was with me and my bf too. Before i was single for a few years. I had many dates and there was always this un-known thing when you do not know how to act and you wonder if the other person likes you or not. I hated it. And then came my bf and it just clicked and everything went so fast. Beeeest!

  • janni says:

   Yes, that’s the best! I’m not a drama-person, that would just make me loose interest I think. :-) Xx

 • Mirna says:

  Beautiful love story.
  XXX your instagram follower

 • Johanna says:

  Haha, visst är det härligt hur man får lära känna varandras “så bra” som par…. ;)

 • Maja says:

  Jättekul att höra igen men det vore kul att höra Jons verson, eftersom han verkade veta vem du var när ni träffades på den middagen! Förstår du?:D

  • janni says:

   Kan kolla om han kan skriva ur hans perspektiv! ;-) Han hade kollat upp mig på facebook… Haha! Kram!

 • clara says:

  så fint! kram på er <3

 • Evelina says:

  Aww vad gullig historia! Ni är så fina tillsammans<3

 • Siri says:

  Så fina!

 • Emma says:

  Jag undrar som några övriga gör; hur hade han planerat att hamna bredvid dig den första kvällen? Kände ni till varandra då eller hittade han dig bara eller hur gick allt till ?

 • Christiane says:

  Great post! Long live love.

  http://www.christianehalbesma.com – Norwegian blogger based in New York

 • Anna says:

  Jag följer era dagliga vloggar på Jons youtube kanal och prenumerear även på din, ni är finast o bara bäääääst ;)

 • Motena says:

  I love your story and i like how easy and relaxed you are around each other and yet still have the spark. Its truly inspiring. There is a sense of realness there which is rare these days. Thank you for sharing your story with us.

 • Dylan Fernando says:

  U guys are a great couple

 • Drea says:

  Nydelige bilder! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.