STHLM

janni-deler-stockholmL1000435
janni-deler-stockholmL1000466
janni-deler-stockholmL1000445

AMAZING weather in Stockholm today, got to enjoy it by the water.

Alltså Stockholm, idag älskar jag dig! Haha, lite kallt men herregud vad härligt med sol. Blir en helt annan människa, tror nästan Jon blev irriterad på mig efter allt snack om solen. ;-) Men man blir ju så glad… Vi har hängt runt på stan en stund idag, vi brukar sällan strosa runt i Stockholm. Vi stannade till och med och tog en fika, jag ville sitta utomhus men Jon tyckte det var för kallt. Superhärlig dag iallafall! Fotade av min outfit också så den får ni antingen ikväll eller imorgon. :-) Nu sitter vi och debatterar om vart vi ska käka middag, antingen pizzerian nedanför eller libanes. Jag röstar för libanes så hoppas jag får med mig Jon på den också. En stor sol-puss från mig <3

//Oh Stockholm, today I love you! Haha, a bit cold but oh my it’s nice with some sun. I feel like a new person, I even think Jon got a bit irritated at me after all the talking about the sun. ;-) But it makes me so happy… We’ve been walking around town today, we usually never stroll around Stockholm. We even stopped for coffee at a café, I wanted to sit outside but Jon thought it was too cold. Such a nice day anyhow! Took pictures of my outfit too so I’m gonna post it here tonight or tomorrow. :-) Now we’re sitting here debating where to go for dinner, either the pizzeria downstairs or lebanese. I vote for lebanese so hopefully I’ll get Jon on the same track. A big sun-kiss from me <3

21 reaktioner på “STHLM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.