DINNER DATE

janni-deler-usine38-stockholmDSC_5824
janni-deler-usine38-stockholmDSC_5839
janni-deler-usine38-stockholmDSC_5826
janni-deler-usine38-stockholmDSC_5844
janni-deler-usine38-stockholmDSC_5842
janni-deler-usine38-stockholmDSC_5851

A favourite dinner place – Usine!

Åh nu ska jag snart åka iväg för en middagsdate med Alex på favoritstället Usine. Vi käkar alltid där när vi ska vidare någonstans, men ikväll blir det bara middag och mys. Förra gången provade vi deras tapas-ställe (som är i samma restaurang fast en annan del) men ikväll ska vi käka på den vanliga. Har inte ätit där sedan jag blev vegetarian, brukade alltid beställa deras fisk men nu ska det bli kul att se vad menyn har att erbjuda. Helt ärligt så tycker jag det är mycket roligare att gå ut och äta sedan jag började äta vegetariskt, jag kollar på menyer med helt nya ögon och beställer saker jag aldrig ens hade funderat på innan. Brukar alltid vara väldigt gott så tänk vad mycket jag missat innan! ;-) Prova nästa gång nu går ut och käkar! Hittade lite gamla bilder jag glömt lägga upp därifrån, och det passade ju bra nu eftersom jag ska dit. Hoppas ni får en mysig kväll så hörs vi imorgon, kärlek <3

//Aah soon it’s time to head out for a dinner date with Alex at our favourite place Usine. We usually always go there before we’re going to something else, but tonight we’re just doing dinner and chill. Last time we went we tried their tapas-place (it’s in the same place but a different part of the restaurant) but tonight we’re going for the regular one. Haven’t been there since I became vegetarian, used to always order their fish but it’ll be fun to see what the menu has to offer. To be honest I think it’s more fun to go out and eat now since I started the veggie-life, I look at menus with new eyes and order things I wouldn’t even consider before. It’s usually always really good so you can just imagine how many good things I’ve missed out on before! ;-) Try it next time you go out to eat! Found some old pics from that place that I forgot to post, and it suited pretty good since I’m going there. Hope you’ll have a great night and I’ll talk to you tomorrow, love <3

7 reaktioner på “DINNER DATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.