FAMILY TIME

janni-deler-family-timeDSC_8551
janni-deler-family-timeDSC_8528
janni-deler-family-timeDSC_8553

Cozy morning with this sunshine <3

God morgon, har varit vaken några timmar men iallafall! :-) Min fina syster och bebban kom till Sverige igår så idag sprang jag dit nu på morgonen för att kramas. Dom har varit i Spanien ett tag så det var supermysigt att äntligen få träffas igen! Helt sjukt hur fort små barn växer, lika chockad varje gång… Vi har kramats, skrattat och lillan har visat att hon kan sitta (nästan) helt själv. ;-) Lilltjejen alltså! <3 Så typiskt att jag åker iväg imorgon men jag kommer tillbaka till Sthlm senare i veckan så då blir det megahäng. Nu ska jag ta tag i packningen och sen tänkte jag faktiskt svänga förbi gymmet, hänger där jämt nu för tiden haha! Härlig söndag framför mig, älskar verkligen söndagar. Hoppas ni haft en fin start på dagen, massa kärlek <3

//Good morning, I’ve been awake for a few hours but still! :-) My lovely sister and the baby came back to Sweden yesterday so I ran over there this morning to get some hugs. They’ve been in Spain for a while so it was so nice to finally see them again! It’s crazy how fast kids grow, chocks me every time… We’ve been hugging, laughing and the little one showed me that she can sit (almost) on her own. ;-) That little girl! <3 It’s a bit sad that I’m leaving tomorrow but I’ll be back in Sthlm later next week so then I’m gonna spend lots of time with her. Now I’m gonna start packing and then I’m actually planning to go to the gym, I hang out there a lot now haha! Great sunday ahead of me, really love sundays. Hope you guys had a great start of the day too, lots of love <3

11 reaktioner på “FAMILY TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.