MY STYLE MY CITY

STOCKHOLM_RETOUCHED_160210_04
STOCKHOLM_RETOUCHED_160210_03 copy
STOCKHOLM_RETOUCHED_160210_02
janni-deler-DSC_8063-Redigera-3-Redigera
STOCKHOLM_RETOUCHED_160210_06
Green bomber here!/ White top here!/ Jeans here!/ Heels here!/ Leather jacket here!/ Sweater here!/ Jeans here!/ Sneakers here!

Nu kan jag berätta och visa vad det var vi gjorde när vi var och filmade för ett tag sedan! Det är för ett samarbete med River Island Denim där vi fick visa upp några av våra favoritställen i Stockholm. Så himla kul att göra det tillsammans med Jon, även om vi hade lite otur med vädret just den dagen så var det en riktigt rolig dag. ;-) När jag la upp behind the scenes-bilderna så var ni många som frågade om plaggen vilket såklart kändes kul, jag hade fått välja ut mina favoriter från River Island så allt jag hade på mig är därifrån. :-) Massa fina grejer inne nu, man märker att vårens kläder fylls på varje dag. Hoppas ni gillar filmen nedanför, inte så ofta jag och Jon gör saker ihop men nu vill jag göra mera. Puss och kram <3

//Now I can finally tell and show you guys what we did when we were filming a while ago! It’s for a collaboration with River Island Denim where we got to show some of our favourite places in Stockholm. It was so much fun to do it together with Jon, even if we had some bad luck with the weather it was a really fun day. ;-) When I posted the behind the scenes pictures many of you asked about the clothes which of course was fun, I got to choose my favourites from River Island so everything I wore was from there. :-) Lots of nice pieces in the shop now, you can tell that it’s filling up with spring clothes every day. Hope you like the video below, not too often me and Jon does things together but now I want to do more. Kisses and hugs <3

32 reaktioner på “MY STYLE MY CITY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.