TAPAS NIGHT

janni-deler-tapas-nightDSC_9252
janni-deler-tapasDSC_9253
janni-deler-tapas-nightDSC_9260
janni-deler-tapas-nightDSC_9262
janni-deler-tapas-nightDSC_9266

Dinner, drinks and dance last night!

Igårkväll såg lite annorlunda ut om man jämför med ikväll, hade så himla mysigt igår! Jag och Alex körde middagsdate på Usine i vanlig ordning, den här gången körde vi tapas-delen och det var lika gott som alltid. Är så glad att vi hittat tiden till att hänga så mycket nu, underbarare tjej får man leta efter länge! Vi babblade ikapp och käkade massa gott, sen gick vi till baren och hängde eftersom Fang jobbade. Drack några raspberry mojitos (som ni vet är min favorit om ni läst min blogg ett tag, haha!) och sedan drog vi vidare till Yuc där Julian spelade. Vi dansade en stund och hade kul men efter det fick det räcka för oss. ;-) Jag hade massor att göra idag så kunde inte riskera att vara bakis, haha! Superhärlig kväll iallafall! Nu har jag packat ner halva mitt hem i kartonger, helt galet vad mycket grejer man kan ha på en så liten yta. Behövde ett break så gick över till pappa på middag och häng en stund, nu är jag tillbaka hemma dock så tänkte packa lite till. Tycker faktiskt det är ganska kul att gå igenom allt man har, mysigt att lyssna på musik och rensa liksom. Hoppas ni haft en skön söndag babes, imorgon hörs vi med mer energi här. Kärlek <3

//Last night looked a bit different compared to tonight, had such a good time! Me and Alex went for a dinner date at Usine as usual, this time we went for the tapas-part and it was as good as always. I’m so glad we’ve found the time to hang out this much lately, she’s seriously the nicest girl ever! We talked a lot and ate tons of good food, after that we went to the bar since Fang worked. Had some raspberry mojitos (as you know is my favourite if you’ve read my blog for a while, haha!) and then we went to Yuc where Julian was dj:ing. We danced for a while and had fun but that was it for us. ;-) I had so much to do today so I couldn’t risk being hungover, haha! Great night anyhow! Now I’ve packed half of my home in to boxes, it’s crazy how many things you can have in this small amount of space. Needed a break so I went to my dad for dinner and chill for a while, now I’m back home again so I’m planning to pack some more. Actually think it’s pretty fun to go through all of my stuff, cozy to listen to music and clean out kinda. Hope you guys had a great sunday, talk to you tomorrow with some more energy. Love <3

11 reaktioner på “TAPAS NIGHT”

 • jen says:

  Hej, jag är påväg på skidsemester och skulle verkligen behöva tips på var jag kan köpa snygg skidrock & byxor, något som ser bra ut både i backen och afterski? ;) tack

  • janni says:

   Hmm… Svårt med skidkläder tycker jag! Jag älskar Moncler men det är väldigt dyrt.. Head har snygga grejer men ingen webshop, så om du går till en butik kan du kolla där! Deras nya kollektion är både snygg och superskön! :-) Kram!

 • Julia says:

  Jag är likadan, så skönt att bli av med grejer, man känner sig nästan lite lättare efter haha!

 • Anna says:

  Ser så gott ut :D

 • antonia says:

  not strawberry daiquiri?? :D i always thought that was your fav drink, i remember you always drank that during summertime in the beach clubs in marbella and i think also in cape town :)
  loved to follow your snaps yesterday, looked really fun and julian played great songs. and today the sweets overload at your dads place i guess haha…well someone def. had some cravings for sweets. <3

  • janni says:

   Hahaha, that’s my fave summer drink! ;-) I’m glad you liked it, I’m actually pretty bad at using snapchat. let me know if you like it and I’ll try to use it more! :-D Xx

 • Cherie says:

  Älskar att packa och flytta just för man får rensat en massa men också för att man hittar massor av saker som man hade glömt att man ägde :)

 • Johanna says:

  Mm! Alltså tapas, så förbannat gott!!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.