BRAID

janni-deler-braidDSC_8883 copy

Braid hairstyle – one of my favorites!

God morgon babes! Idag ska jag klippa mig, wihoo! Tror jag har kommit fram till att jag inte klipper page nu innan sommaren, jag gillar mitt långa hår när jag hänger på stranden… Haha! När sommaren är över så klipper jag av det om jag fortfarande känner mig sugen på det då. :-) Ska klippa av en bit idag iallafall och ljusa upp det lite, så det blir någon förändring. Ska börja styla håret lite oftare bara har jag kommit fram till, jag är ju ganska lat när det kommer till sånt… Samma gäller smink och allt sånt också, jag brukar oftast vakna, dra på lite mascara, borsta igenom håret och gå utanför dörren. ;-) Vill lära mig att göra fina inbakade flätor också, annars får Jon bli proffs så han kan göra det på mig haha! Snart kommer mamma hit så ska vi köra lite möbler till hennes jobb, efter det blir det frissan och sen packa ihop lite mer här hemma. Hoppas ni får en grym måndag, lots of looove <3

//Good morning babes! Today I’m cutting my hair, wihoo! Think I’ve decided that I won’t cut it in a bob now before the summer, I like my long hair when I’m hanging out on the beach… Haha! When the summer is over I’ll cut it if I still feel like doing it by then. :-) Will cut it some today still and lighten it up a bit, so there’s some change. I’ve decided that I will start styling my hair more often, I’m usually pretty lazy when it comes to that… Same thing when it comes to make up and all of that, I usually wake up, put on some mascara, brush my hair and then I’m done. ;-) Want to learn how to do these kind of braids too, otherwise Jon have to learn so he can do it for me haha! My mom will arrive soon and we’re driving some furnitures to her office, after that I’m going to the hairdresser and then packing my home some more. Hope you guys have a great monday, lots of looove <3

9 reaktioner på “BRAID”

Leave a Reply

Your email address will not be published.