SNEAKER CRAVINGS

janni-deler-sneaker-fever

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!    -contain adlinks

Sneakers, sneakers och lite mer sneakers. Jag älskar sneakers, har på mig det varje dag nu. Har ju rensat bort en del så då är det väl ok att shoppa lite nytt…? ;-) Haha, nu när det känns som vår ute är jag sugen på kritvita, fräscha skor eller en färgklick som rött. Kommer ihåg när man var yngre och försökte smutsa ner skorna för att de inte skulle se så nya ut, nu tvättar jag av sulan för att de ska vara rena och fräscha. Var inte smart när jag var yngre med andra ord haha! Ovan är mina favoriter just nu, det är blandade prisklasser så det finns något för alla. :-) Nu ska jag sluta googla sneakers och dra upp till vinden och bli klar där, hörs sen! PUSS <3

//Sneakers, sneakers and some more sneakers. I love sneakers, wear it every day now. Now when I’ve been cleaning out I’ve gotten rid of lots of them so I guess it’s ok to buy some new ones…? ;-) Haha, now when it feels like spring out I crave super white, fresh shoes or a color bomb like red. Remember when I was younger and tried to get my shoes dirty, now I wash the sole since I want them clean and fresh. Wasn’t too smart when I was younger in other words haha! Above are my favorites for the moment, mixed prices so there’s something for everyone. :-) Now I have to stop googling sneakers and go up to the attic and get it all done up there, talk later! HUGS <3

8 reaktioner på “SNEAKER CRAVINGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.