Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:18 | February 29, 2016

SNEAKER CRAVINGS

janni-deler-sneaker-fever

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!    -contain adlinks

Sneakers, sneakers och lite mer sneakers. Jag älskar sneakers, har på mig det varje dag nu. Har ju rensat bort en del så då är det väl ok att shoppa lite nytt…? ;-) Haha, nu när det känns som vår ute är jag sugen på kritvita, fräscha skor eller en färgklick som rött. Kommer ihåg när man var yngre och försökte smutsa ner skorna för att de inte skulle se så nya ut, nu tvättar jag av sulan för att de ska vara rena och fräscha. Var inte smart när jag var yngre med andra ord haha! Ovan är mina favoriter just nu, det är blandade prisklasser så det finns något för alla. :-) Nu ska jag sluta googla sneakers och dra upp till vinden och bli klar där, hörs sen! PUSS <3

//Sneakers, sneakers and some more sneakers. I love sneakers, wear it every day now. Now when I’ve been cleaning out I’ve gotten rid of lots of them so I guess it’s ok to buy some new ones…? ;-) Haha, now when it feels like spring out I crave super white, fresh shoes or a color bomb like red. Remember when I was younger and tried to get my shoes dirty, now I wash the sole since I want them clean and fresh. Wasn’t too smart when I was younger in other words haha! Above are my favorites for the moment, mixed prices so there’s something for everyone. :-) Now I have to stop googling sneakers and go up to the attic and get it all done up there, talk later! HUGS <3


8 kommentarer8 kommentarer om “SNEAKER CRAVINGS”

  Åh de röda och vita adidas superstar var så snygga!! Har som tur ett par Stan Smith som väntar på att få användas nu i vår :D

  Reply

  Härligt! :D Jag ska köpa mig ett par fräscha röda sneakers snart! :-) Kram!

  Reply

  När vi ändå är inne på området Sneakers måste jag passa på att fråga dig om dina Senso – Abigale. Hur är de i passform och storleksmässigt? Jag har alltid tyckt att de är asläckra och funderar på om jag ska skaffa ett par jag också.

  Hur resonerar du generellt när du köper skor via nätet? Det kan ju vara så klurigt att träffa rätt storlek..

  Tack för superrolig blogg med fantastiska bilder som inspirerar! :)

  Reply

  Åh jag älskar dom! Har vanligtvis 38 men beställde 39 eftersom min storlek var slut. De satt bra men skulle säga att de är helt normala i strl! :D Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här