SUNDAY

janni-deler-sundayL1000512
janni-deler-sundayL1000533
janni-deler-sundayL1000523
janni-deler-sundayL1000587 copy
janni-deler-sundayL1000540
janni-deler-sundayL1000563

Coffee and lemonade on the beach <3

Härliga söndag, satt och njöt i solen och insåg att det här cafét är en minut från mitt nya hem. Känns ganska galet! Vi var inne hela förmiddagen och jag fixade och byggde möbler medan Jon satt och jobbade. Efter ett tag kände jag bara att jag var tvungen att komma ut en sväng så drog med mig Jon och gick ner till stranden för en fika. :-) Det är alltid supermycket folk vid stranden på söndagar, hela Monaco vaknar till liv känns det som. Vi satt och snackade och hade det gött, nu är vi tillbaka hemma igen och ska ta tag i sista möbeln. Blir en skön hemmakväll bara, äta middag framför en film. Typisk söndag! Puss hjärtan, hoppas ni har en fin dag <3

//Lovely sunday, sat and enjoyed the sun and realized that this café is one minute from my new home. Feels pretty crazy! We spent the day inside and I organized and built some furnitures and Jon was working. After a while I just felt that I had to go outside so I dragged Jon with me and we took a walk to the beach for some coffee. :-) It’s always super crowded by the beach on sundays, feels like all of Monaco is turning in to life. We sat there and talked and had a great time, now we’re back home again and will start with the last furniture. We’ll go for a calm night at home, have dinner in front of a movie. Typical sunday! Hugs babes, hope you have a great day <3

5 reaktioner på “SUNDAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.