GREEN DETAIL

janni-deler-palm-treesL1010627
janni-deler-palm-treesL1010661
janni-deler-palm-treesL1010669
janni-deler-palm-treesL1010665

Planet Blue top/ Gina Tricot jeans/ Chanel bag/ Guiseppe Zanotti shoes

Palmer, palmer och lite mera palmer. Ni förstår nog varför jag trivs här! ;-) Jag bara älskar dom! Det här hade jag på mig första kvällen här när vi gick ut för en middag på ett vegan-ställe i världens mysigaste trädgård. Finns så många undangömda ställen här! Jag körde på lite gröna detaljer i form av skorna och lite grönt i tröjan. Den här tröjan är en favorit jag hade glömt bort, köpte den sist jag var här i LA så den fick hänga med tillbaka. :-) Kom nyss tillbaka till hotellet och snart ska vi till stranden för en beach-fest, ska bli så himla kul! Puss och kärlek <3

//Palms, palms and some more palms. Guess you understand why I like it here! ;-) I just love em! This was my look from our first night here when we went for dinner at a vegan place in the coziest little garden. There’s so many hidden places here! I went for some green details with the shoes and some green on my shirt. This shirt is a favourite I forgotten about, bought it last time I was in LA so I had to bring it with me back here. :-) We recently got back to the hotel and soon we’re heading to the beach for a beach party, will be fun! Kisses and love <3

18 reaktioner på “GREEN DETAIL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.