RELAX

janni-deler-relaxL1020343
janni-deler-relaxL1020386 copy
janni-deler-relaxL1020379

I wish I could do this all day today…

Touchdown Sverige! Vi landade för någon timme sedan, hade en skön flygning som var lite extra speciell. Jag fick flyga med inne cockpit vid start och landning, en dröm jag haft länge… Ska visa er lite bilder och berätta mer om upplevelsen senare, just nu måste jag ha lite mer sömn innan jag funkar. Mitt i natten för mig tidsmässigt så jag känner mig inte supersmart just nu! ;-) Har varit några fantastiska dagar i LA, vi har hunnit med så himla mycket på bara några dagar. Hade mer än gärna hängt vid poolen ovan idag, slänga sig i vattnet när man är trött är det bästa botemedlet. Landade i ett halvsnöigt, grått Sverige så soffan och en film får räcka för idag! ;-) Hörs när jag piggnat till lite, puss och kram <3

//Touchdown Sweden! We landed about an hour ago, had a nice flight that was a bit special. I got ty fly in cockpit for takeoff and landing, a dream I’ve had for so long… Will show you some pictures and tell you guys more about the experience later, right now I need some more sleep before my brain works. It’s in the middle of the night for me time wise so I don’t feel super smart at the moment! ;-) We’ve had some amazing days in LA, we’ve done so much in just a few days. Would’ve loved to stay by the pool today, to jump in the water when you’re tired is the best cure. Landed in a half-snowy, grey Sweden so the couch and a movie will have to do for today! ;-) Talk to you when I’m awake again, kisses and hugs <3

16 reaktioner på “RELAX”

Leave a Reply

Your email address will not be published.