GOOGLE LA

janni-deler-google-laL1020228
janni-deler-google-laL1020229
janni-deler-google-laL1020232
janni-deler-google-laL1020237
janni-deler-google-laL1020255
janni-deler-google-laL1020243
janni-deler-google-laL1020246

The most awesome office – Google in LA!

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår prima, sov länge imorse så det var första gången på länge. Snart borde jetlagen släppa, jag har aldrig problem när jag åker till USA utan det kommer när jag är tillbaka i Europa… Samma visa varje gång! ;-) Har glömt visa bilder från Googles kontor som vi fick besöka i LA, jag är så himla glad över att jag fick se det. Vi fick höra otroligt mycket intressanta saker och kolla runt på kontoret, vilket ställe. Hade gärna suttit där och bloggat om man säger så! :-) Det fanns allt där! Nu sitter jag på mammas kontor, inte fy skam det heller haha! Ska snart dra in mot stan och fixa lite saker inför ikväll, ska bli sjukt kul att käka middag och festa med hela gänget. <3 Hörs senare, hoppas ni har en fin dag. Antar att ni är många som är lediga! <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, slept long this morning so that was a first in a long time. The jetlag should go away soon, I usually never have problems when I go to the US but it always comes when I’m going back to Europe… Same thing every time! ;-) Forgot to show you pictures from Google’s office that we got to see in LA, I’m so glad for that. We got to hear so many interesting things and look around in the office, what a place. Would’ve loved to sit there and blog if I put it that way! :-) They had everything! Now I’m in my moms office, not too bad either haha! Will soon head in to town to prep the last things for tonight, will be so fun to have dinner and party with the crew. <3 Talk later, hope you guys have a great day! <3

14 reaktioner på “GOOGLE LA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.