WEBSHOP FAVORITES

janni-deler-webshop-favorites

1. here!/ 2. here!/ 3. here!/ 4. here!/ 5. here!/ 6. here!/ 7. here!/ 8. here!/ 9. here!/ 10. here!  -all from Shopbop

När man har hundra saker att göra och sätter sig och kollar webshoppar, hehe. Ibland får det bli så, jag shoppar ju nästan bara online och kan tycka det är skönt att bara kolla runt och tänka på annat ibland. Farligt när man är på shopping-humör! ;-) Sparade ner mina favoriter, märks det att jag är redo för vår och sommar? Mycket fransar också, men det har ni redan märkt. Älskar nummer 10, klart dom skulle vara de dyraste av alla mina favoriter. Klänningen blev jag kär i också, fin ihop med skorna. Har ni fått några vårkänslor ännu? Jag fick ju det i LA men när jag kom till Stockholm och det snöade tappade jag det lite. Ska bli skönt att komma ner till Monaco snart igen, och yes jag är beroende av solen. Happy shopping babes, kanske ni vill ge er själva en liten påskpresent! <3

//When you have like a hundred things to do and choose to sit down and look at webshops, hehe. That’s how it is sometimes, I do almost all of my shopping online and think it’s pretty nice to just look around and think about something else from time to time. Dangerous when you’re in shopping mood! ;-) Saved my favorites, can you tell I’m ready for spring and summer? Lots of fringes too, but you know that already. Fell in love with number 10, of course they had to be the most expensive of all of my favorites. The dress got me too, would look great together with the shoes. Do you guys have any spring feelings yet? I had it in LA but when I got back to Stockholm and it was snowing I lost it a bit. Will be nice to get back down to Monaco soon again, and yes I’m addicted to the sun. Happy shopping babes, maybe you want to give yourself a little easter gift! <3 

In collaboration with Shopbop.

9 reaktioner på “WEBSHOP FAVORITES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.