B-DAY GIRL

janni-deler-bday-girlDSC_1605
janni-deler-bday-girlDSC_1603

Me and the birthday girl <3

Hej hjärtan! Wow vilken kväll vi hade igår, hade verkligen superkul! Ska visa er bilder därifrån så fort jag får det skickat till mig, Fabian fotade hela kvällen så gissar att jag får lite bilder snart. :-) Det var ju en födelsedagsfest för några av oss, och idag fyller faktiskt Alexandra år!! Kom precis hem till henne och nu ska vi ut i solen och käka födelsedags-brunch. Jag var och fixade mina bryn imorse så då gick jag i solen och njöt, så nu ska vi ut och hoppas på att vi hittar något ställe där man kan sitta i solen. Hörs lite senare, puss och kram <3

//Hey loves! Wow what a night we had yesterday, had so much fun! Will show you pictures from it as soon as I get it sent to me, Fabian was there and took pictures all night so I guess I’ll get some pics to show soon. :-) It was a birthday party for some of us, and today it’s actually Alexandra’s real birthday!! Just got to her place and we’re going out in the sun now for a birthday brunch. I went to do my eyebrows this morning and then I walked in the sun and enjoyed, so now we’re going out and hopefully we’ll find a place where we can sit in the sun. Talk later, kisses and hugs <3

10 reaktioner på “B-DAY GIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.