BOLLYWOOD PARTY

Bollywood Birthday by Fabian Wester -35
Bollywood Birthday by Fabian Wester -14
Bollywood Birthday by Fabian Wester -9
Bollywood Birthday by Fabian Wester -11
Bollywood Birthday by Fabian Wester -63
Bollywood Birthday by Fabian Wester -45
Bollywood Birthday by Fabian Wester -104
Bollywood Birthday by Fabian Wester -46
Bollywood Birthday by Fabian Wester -122
Bollywood Birthday by Fabian Wester -183
Bollywood Birthday by Fabian Wester -128

AMAZING night <3 Photos by Fabian Wester

Bildbomb från igår, har såå mycket bilder men fick hejda mig lite. :-) Vilken PANG-kväll det var alltså, så himla kul. Alla var så glada, dansade hysteriskt och bara hade en riktigt bra fest. Jag älskar ju när folk klär upp sig och gör sig fina, och alla var så himla fina igår. Det blev en hel del diskussioner på Instagram om “temat” vi valde och många blev upprörda, något jag inte ens hade föreställt mig kunde hända. Vi valde det för att vi älskar det och alla var glada, ingen hade en tanke på att det skulle kränka någon såklart. Det hoppas jag att ni vet! <3 Tack till alla som kom och ett extra tack till Saurabh och Getkeyflow för all hjälp! Så himla kul att samla ett stort gäng vänner och bara ha kul, även om man är lite trött idag. ;-) Ikväll – film och mys hemma hos Klara. Puss och kärlek!

//Lots of pics from yesterday, have soo many more but I had to narrow it down a bit. :-) What a GREAT night we had, so much fun. Everyone was so happy, danced like crazy and we just had a really good party. I love when people dress nicely and makes an effort, and everyone was so beautiful last night. It ended up with a lot of discussions on Instagram about the “theme” we chose and a lot of people got upset, something I didn’t even think could happen. We chose it because we love it and everyone was happy, we didn’t want to upset anyone of course. I hope you guys know that! <3 Thanks to everyone who came and an extra thanks to Saurabh and Getketflow for all the help! So much fun to gather a big group of friends and just have fun, even if I’m a bit tired today. ;-) Tonight – movie and chill with Klara. Kisses and love!

31 reaktioner på “BOLLYWOOD PARTY”

 • Nini says:

  Oh how I love dress-up-parties too! They are literally the best and this one looks like a blast :D
  xoxo Nini
  afashionsplash.blogspot.com

 • Josefin M says:

  Wow, ser ut som att ni hade en fantastisk kväll! x
  http://www.josefinmolanders.blogspot.co.uk

 • Leta says:

  That looks so much fun! :)

  Your daily inspiration and motivation on http://www.letucc.com

 • antonia says:

  you all looked incredible last night, so unbelievable stunning each and everyone. wow!!! i wouldnt mind if you would do a second post of it. wanna see moooore photos. so many gorgeous ppl and such a nice location <3

 • Malin says:

  You look so Amazing , where is your beautiful dress from ???:)

 • Angelique says:

  Men herregud..såg precis diskussion :s Janni, du är supersnygg as usual och självklart får du ha på dig vad du vill, puss!

 • Emma says:

  Såklart det inte var er mening att kränka det tror jag de flesta förstår, men nu var det så att många tog illa upp, framförallt personer som har denna kulturtillhörighet. Och det måste ni väl ändå förstå att när en persons kultur reduceras till ett maskeradtema som “en kul grej” så är det problematiskt och kränkande. Läs igenom kommentarerna och ta till dig. Att enbart säga att det “är för att vi älskar det” och “alla var glada” är bara ignorant ich du kan inte ens försökt förstå vad som menas. Ta till dog och läs på, det vinner du på i längden! Kram!

  • Madeleine says:

   Precis min tanke också. Lite sjukt att de inte fattar det…

  • Julia says:

   Men Bollywood är ju ett tema/genre inom musik&film? Varför kan man då inte ha samma tema på sin fest? Helt galet att ni svenskar blir kränkta av precis ALLT nuförtiden…

   • ????? says:

    Nej. Deras utklädnad hade inget med Bollywood att göra. Bindis, Henna & Saris är hinduiska ting, dvs miljoners människors vardag världen över som de väljer att använda som en maskeraddräkt och det är CA.

    • Julia says:

     Visst finns det en egen stil i Bollywood! Sen att den härstammar från den indiska kulturen kan väl ingen neka men en smått överdriven, Hollywoodaktig Bollywood-stil existerar. Den är otroligt vacker, färggrann och fin (precis som allt i Indien) och att man väljer att ‘låna’ den stilen bör ju endast ta det som en komplimang.

     • ????? says:

      Hade det varit hollywoodtema hade de klätt ut sig till karaktärer från filmer inte kläder som är “typiskt amerikanska”. Misstaget de gjorde på festen var att de inte hade bollywoodtema utan de hade bara på sig kläder som är “typiskt indiska”.

     • Julia says:

      Och att klä sig i indiska festkläder är fel? Fattar inte HUR det är möjligt. Och tror inte att nån indier skulle ta illa upp – tvärtom skulle det antagligen vara smickrade att vi vill klä oss i deras fina tyg&mönster&smycken.

     • Kimina says:

      https://www.youtube.com/watch?v=KXejDhRGOuI kolla på denna, förklarar en del till varför folk tog illa upp.

   • elin says:

    Det är inte att svenskar blir kränkta AV PRECIS ALLT. I USA är det en stor diskussion som kallas “min kultur är inte din maskeradkostym”. Om du från en majoritetkultur tkr att det är överdrivet att folk tar illa upp – så borde du hålla tyst om det- för det är inte din sak att bestämma. Det handlar om att majoritetkulturer och vita människor klär ut sig eller tar från minoritetskulturer. Just indien har stort problem med kvinnosyn och kastsystem.

    • Julia says:

     Jag har vänner som har sina rötter i olika länder och kulturer och ingen av dem skulle ta illa upp över sådant. Så tror absolut inte alls alla upplever det som nåt negativt, tvärtom. Så det är inte heller din sak att bestämma då ALLA har en egen åsikt.

     • elin says:

      alla har en egen åsikt å de e det som gör denna diskussionen så svår. Men tar folk illa upp måste man respektera det. Sen är det självklart att alla tycker olika. Men köper inte att du säger att ni svenskar tar illa upp för allt. det handlar inte om svenskar ens.
      Sen personligen vet jag inte vart jag står i frågan. Jag kan tycka det är fint att hedra andras kulturer genom att lyfta fram det fina. Men sen finns det andra, och andra situationer då det blir lite knivigare.

  • janni says:

   Hej Emma! Jag har läst igenom varenda kommentar, och även läst på om CA nu i efterhand. Kram!

 • Kristina says:

  I dont really know what they got upset….yeees please make one more post:))

 • Mari says:

  wow. vilken fest :)

 • ????? says:

  Märks att alla bloggare har noll utbildning. Obildade människor som lever på sitt utseende.

  • Nathalie says:

   Av någon anledning har du valt att läsa bloggar? vad kallar man detta? Just det svenska avundsjukan!

  • janni says:

   Du är ju uppenbarligen väldigt irriterad, men jag hade uppskattat om du skrev ditt namn så du kändes mindre som enbart en “hater” som går in här och skriver skit. Outbildade och att vi enbart lever på vårt utseende stämmer ju inte riktigt, känns lite lågt att dra det som ett argument när du sedan skriver att vi kränker människor från Indien, om du nu är så emot just vad människor känner… Kram på dig!

 • Alma says:

  åh vad roligt det ser ut!!

 • Andromeda18_ says:

  I’m completely in favour of equality and treating people with the respect they serve. However, some people feel offended by everything, no matter how innocent and harmless it is. So, in the end I think you just have to do what you have/want to do, otherwise if you try to take everyone’s (touchy) feelings into consideration you’re not going to get anything done. There’ll always be someone out there that will feel what you’re doing somehow offends them.

 • Caroline says:

  Vad vill folk göra när de skriker kulturell appropriering varje gång man lånar något från någon annans kultur? Förbjuda folk från att röra sig utanför sin egen kulturs ramar? Då antar jag att det gäller åt båda håll? App app app, svenska blonda tjejen, se till att du inte lånar afrohåret från de svartas kultur till din 80-talsfest! Och svarta tjejen, du får inte platta håret och sätta på dig ett par Converse och skinnjacka, nuu är du väl ändå och simmar på djupa vatten när du inte har en burka på huvudet.

  Förstår ni hur SJUKT det är att säga åt någon vad de får ha på sig och inte?! Oavsett om det gäller en bindi eller hur man klär sig/sminkar sig/vill se ut utseendemässigt. Det är så principiellt fel och går stick i stäv med kvinnorörelsens egentliga principer enligt mig: att kvinnor (och ALLA) ska få se ut och vara precis som de själva vill. Det kan man göra utan att “håna” någon annans kultur, som vissa till skillnad från mig själv verkar tycka att fester liknande denna gör. Urgerandet av att CA är så dåligt kommer BARA att fortsätta hålla oss inom den egna kulturens ramar. Att låta människor dela och uppleva varandras kulturer är enligt mig något så himla eftersträvansvärt och jag hoppas att folk inser värdet av det och framförallt: skillnaden mellan att göra hån av någons kultur vs. att hylla och dela den. <3

 • Anja says:

  Oh I love your dress <3 It looks like it's sold out though :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.