LIFE ATM

janni-deler-life-atmDSC_2441
janni-deler-life-atmDSC_2454 copy
janni-deler-life-atmDSC_2455

Making progress – last furniture built! Finally…

Vem trodde att en lägenhet på 45kvm skulle ta sån här tid att fixa, haha! Jag trodde inte det iallafall… ;-) Ser ni golvet? Vet inte om ni minns hur det såg ut innan men ska posta före och efter-bilder när allt är klart. Byggde precis ihop sista möbeln, så nu jäklar är det bara städning och lite organisering i lådor kvar – sen är vi finito! Har knappt använt kameran sen jag kom hit men from imorgon blir det ändring på det, mitt liv har i princip sett ut som bilden ovan. Nu har vi två palmer, en ny fin stol och fixat skrivbordet till ett marmorbord. Som sagt, bättre bilder kommer när det är klart! Puss babes <3

//Who thought a 45 square meter apartment could take this long to fix, haha! At least I didn’t… ;-) Can you see the floor? Don’t know if you remember how it looked before but I’m gonna post before and after-pics when it’s all done. Just built the last furniture, so now we just have cleaning and some organisation in all the drawers left – and then we’re finito! Barely used my camera since I got here but from tomorrow I’m changing that, my life’s mostly been like the picture above. Now we have two palm trees, a new chair and made my desk to a marble table. As I said before, will show you better pictures when it’s done! Hugs babes <3

29 reaktioner på “LIFE ATM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.