EXPLORING

janni-deler-lunch-keywest-franceDSC_7170
janni-deler-lunch-keywest-franceDSC_7177
janni-deler-lunch-keywest-franceDSC_7185 copy
janni-deler-lunch-keywest-franceDSC_7172
janni-deler-lunch-keywest-franceDSC_7184
janni-deler-lunch-keywest-franceDSC_7173

Lunch stop on our way to St Tropez.

God morgon babes! Idag ska det bli blå himmel och sol, så jag kommer dra med mig Jon till stranden och försöka få lite färg och lugn och ro. We need it efter X antal timmar med inredningskaos, haha! Vill sitta i solen och äta god mat, kanske bada och bara pausa lite. Förra gången vi var här åkte vi ett gäng till St Tropez, då stannade vi på vägen och åt på ett ställe som heter Key West. Sjukt mysigt ställe precis vid vattnet! Det är så kul att vi träffat lite härliga människor här, när man har vänner blir det en helt annan grej. Nu vill jag hänga här hela tiden. :-) Saknar såklart min familj och vänner hemifrån, men det är så enkelt att åka hit så får bjuda ner alla istället! Dags för en dusch och sen – stranden! Puss <3

//Good morning babes! Today they say it’ll be blue sky and sun, so I’m gonna drag Jon to the beach and try to get some color and take it easy. We need it after X amount of hours with interior chaos, haha! Just want to sit in the sun and have good food, maybe go for a swim and just pause for a while. Last time we were here we went with some friends to St Tropez, we stopped on the way and had lunch at a place called Key West. Such a cozy little spot right by the water! It’s really fun that we’ve met some nice people here, when you have friends it feels like a completely different place. Now I want to hang out here all the time. :-) Of course I miss my family and friends from home, but it’s so easy to go here so I just have to invite everyone here instead! Time for a shower and then – beach! Hugs <3

16 reaktioner på “EXPLORING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.