BACK ON TRACK

janni-deler-back-on-trackDSC_2471
janni-deler-back-on-trackDSC_2481
janni-deler-back-on-trackDSC_2496
janni-deler-back-on-trackDSC_2476
janni-deler-back-on-trackDSC_2468
janni-deler-back-on-trackDSC_2502

Workout by the water – wow it was tough!

God morgon babes! Igår morse efter lite jobb så drog jag med mig Jon ut för att köra ett pass. Nu jäklar ska jag komma tillbaka på banan! Har inte kört ordentligt eller speciellt hårt på länge, så det var extra jobbigt igår… Svettades som en gris och känner i hela kroppen idag, underbart haha! Fantastiskt att kunna gå ut och köra utomhus, man känner sig inte instängd i ett gym. Vi körde enbart med kroppsvikt, så det blev burpees, hopprep, situps och jump squats bland annat… Jag försökte köra så mycket jag kunde i skuggan i slutet, blev så varmt i solen. ;-) Ska dra ut och köra snart igen, Jon har lovat att hänga med! Ni ser bilderna där jag hoppar, vi bor i det huset precis bakom (det längst fram). Kanske kul för ett att se vart det ligger, det är verkligen ett drömläge! :-) Dags för lite mail – sen träning! Puss <3

//Good morning babes! Yesterday morning after some work I dragged Jon with me for a workout. Time to get back on track! Haven’t worked out properly or hard in a long time, so it was extra tough yesterday… Sweated like a pig and I can feel it in my entire body today, love it haha! It’s amazing to walk out and do a session outside, you don’t feel trapped in a gym. We only used our body weight, so we did burpees, skipping rope, situps and jumping squats with some more exercises… I tried to do as much as I could in the shade in the end, got so warm in the sun. ;-) Will go out for another session soon, Jon promised to join me! You can see the pictures where I jump, we live in the house right behind me (the one in the front). Maybe fun for you to see where it is, it’s truly the dream spot! :-) Time for some emails – then training! Hugs <3

14 reaktioner på “BACK ON TRACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.