BALCONY DINNER

janni-deler-balcony-dinnerDSC_2536
janni-deler-balcony-dinnerDSC_2541 copy
janni-deler-balcony-dinnerDSC_2544
janni-deler-balcony-dinnerDSC_2573

Balcony dinner with – baked omelet with mushrooms!

Idag åt vi middag på balkongen för första gången på över 1,5 år säkert, så himla mysigt! Jag lagade en supergod och enkel middag, vet inte vart jag fick idén ifrån men jag hittade mina gamla “pajformar” jag aldrig använt och gjorde en ugnsomelett. Det var riktigt enkelt och jag freestylade helt, stekte champinjoner och gullök, blandade 5 ägg på sidan och sen blandade jag allt och hällde i formarna. Toppade med lite ost och sen in i ugnen i typ 15 min – klart! :-) Serverade med fetaost och pesto vilket var en vinnande kombo! Man kan såklart blanda i vad som helst i omeletten, nästa gång ska jag slänga ner spenat, fetaost och soltorkade tomater. Satt och njöt där ute en stund innan jag började måla garderoben, haha ni ska få se snart. Lovar! <3 Puss och kärlek!

//Today we had dinner on the balcony for the first time in like 1,5 years, so cozy! I made a super easy and delicious dinner, don’t really know where I got the idea but I found my old “pie-plates” that I’ve never used and made an oven omelet. It was so easy and I freestyled completely, fried mushrooms and onion, mixed 5 eggs on the side and then mixed it all together and poured it in the pie plate. Topped it all with some cheese and then in the oven for about 15 minutes – done! :-) Served it with feta cheese and pesto which was a winning combo! Of course you can make the omelet with anything, next time I’ll try spinach, feta cheese and sundried tomatoes. Sat out there and enjoyed it for a while before I started painting the wardrobe, haha you’ll get to see more soon. Promise! <3 Kisses and love!

10 reaktioner på “BALCONY DINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.