GROUP TRAINING

janni-deler-group-workout-monacoL1050314
janni-deler-group-workout-monacoL1050319
janni-deler-group-workout-monacoL1050342
janni-deler-group-workout-monacoL1050332
janni-deler-group-workout-monacoL1050352
janni-deler-group-workout-monacoL1050354
janni-deler-group-workout-monacoL1050368

From now on I’m the Monaco-crew personal trainer, haha!

God morgon babes! Jag kan typ inte gå idag, sån SJUK träningsvärk. Har inte kört ett benpass på läänge och det känns kan jag säga… Vi utökade crewet igår, Andreas Mikkelsen (rallyförare) bor här i samma byggnad så vi har hängt massor med honom och hans flickvän Maggie. Så härliga människor, och hur kul att dom bor i samma byggnad? Vi springer upp och ner till varandra hela tiden, älskar det! :-) Igår fick vi med dom ut på ett träningspass, och helt plötsligt var jag en PT. Jag styrde upp passet, peppade alla och körde på. Killarna trodde nog inte att det skulle bli så jobbigt men efter passet hoppade Andreas rakt ner i vattnet och Jon kan inte gå idag heller. Så – jag tror jag lyckades! ;-) Vi tänkte köra ett pass nu på morgonen igen, men idag får det bli ett magpass. Benen behöver nog vila några dagar, haha! Hörs snart hjärtan, puss och kram <3

//Good morning babes! I can barely walk today, my muscles are SO sore from yesterday. Haven’t trained legs in a long time and I feel that today… We got some more people in our crew yesterday, Andreas Mikkelsen (rally driver) lives in the same building as we do so we’ve spent a lot of time with him and his girlfriend Maggie. Amazing people, and how fun that we live in the same building? We’re running up and down to each other all the time, love it! :-) Yesterday we got them to join us for a workout, and all of a sudden I was the personal trainer. I organized the session, cheered on everyone and did the workout. Don’t think the guys thought it would be that tough but right after the workout Andreas went in the water and Jon can’t walk today either. So – I think I made it! ;-) We’re planning to go for another session now, but that we’re doing abs. Think my legs have to rest for a few days, haha! Talk soon babes, kisses and hugs <3

26 reaktioner på “GROUP TRAINING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.