FILM DAY

janni-deler-film-dayJ1000709
janni-deler-film-dayJ1000827
janni-deler-film-dayDSC_3666
janni-deler-film-dayJ1000819 copy
janni-deler-film-dayJ1000781
janni-deler-film-dayJ1000832

Early morning with this crew!

Hej hjärtan! Hur mår ni? :-) Vi började dagen tidigt(!!) imorse, har filmat något som jag tror ni kommer uppskatta. Det borde komma upp snart! Vi filmade lite runtom Stockholm, och avslutade vid Kungsträdgården där det äntligen har börjat blomma ut. Mycket folk som var där som vanligt när det börjar bli rosa. ;-) Supermysigt att hänga lite med Jon också, han kom till Stockholm igårkväll och åker vidare senare idag, så vi hinner ses en stund iallafall. Nu ska vi fortsätta filma här, fick en liten paus för första gången sen jag vaknade. Puss!!

//Hey loves! How are you? :-) We started this morning early(!!), been filming something I think you guys will enjoy. It should be up soon! We filmed around Stockholm, and finished by Kungsträdgården where it finally started to bloom. A lot of people there as usual when it’s getting pink. ;-) So cozy to hang out with Jon too, he arrived to Stockholm last night and will leave later today, so at least we have time to hang out for a while. Time to continue shooting here, got a little break for the first time since I woke up. Hugs!!

13 reaktioner på “FILM DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.