INNOCENT BREAKFAST

janni-deler-innocent-breakfast-supersmoothiesDSC_3679
janni-deler-innocent-breakfast-supersmoothiesDSC_3714
janni-deler-innocent-breakfast-supersmoothiesDSC_3699
janni-deler-innocent-breakfast-supersmoothiesDSC_3722
janni-deler-innocent-breakfast-supersmoothiesDSC_3710

Yesterday’s tasty breakfast! <3

Hej babes! Skrev det här inlägget imorse men råkade trycka på spara istället för publicera, haha fail! Hela den här dagen har gått i fail-tecknet, är äntligen på plats i Monaco. Jag hamnade mitt bland en skolklass på flyget, alla jag mötte var otrevliga – incheckningsdamen, säkerhetskontrollen och bara alla. Men nu är jag här, gladare än någonsin! ;-) Gårdagen började liiite bättre, jag bjöd in till en frukost tillsammans med Innocent. Jag älskar deras smoothies och köper dom ofta, så nu när de hade kommit med en ny “Super smoothie” kändes det kul med en frukost! Bjöd in lite ladies, snackade och njöt av god mat och dryck, till sist fick vi höra lite mer om hur viktigt det är med mat, energi och att inte stressa. Mina senaste två dagar har varit ganska stressiga, men nu ska jag verkligen försöka slappna av och andas med magen. Lättare sagt än gjort men idag när jag satt där lite halvirriterad på alla runtomkring så gjorde jag det, vilket hjälpte. :-) Min favoritsmoothie är “Energise”, man kan liksom inte få för mycket energi enligt mig haha! NU ska jag springa ner till stranden, kom precis innanför dörren och jag har tänkt på det sedan tidigt imorse. Hörs sen, PUSS! <3

//Hey babes! Wrote this post this morning but I accidentally pressed save instead of publish, haha fail! This entire day’s been in fail-mode, I’m finally in Monaco. I ended up in the middle of a school class on the plane, everyone I met was rude – the check in lady, security and just everyone. But now I’m here, happier than ever! ;-) Yesterday morning started a biit better, I hosted a breakfast together with Innocent. I love their smoothies and buy them often, so now when they’ve released a new “Super smoothie” it felt fun to organize a breakfast! I invited some ladies, talked and enjoyed good food and drinks, to finish it all we got to hear some more about how important it is with food, energy and to stress down. My last two days been pretty stressful, but now I’m really trying my best to relax and breath with my stomach. Easier said than done but today when I sat there pretty annoyed with everything around me I did it, and it helped. :-) My favorite smoothie is “Energise”, you can’t get enough energy in my opinion haha! NOW I’m gonna run down to the beach, just got here and I’ve been looking forward to it since early this morning. Talk later, HUGS! <3

In collaboration with Innocent.

14 reaktioner på “INNOCENT BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.