Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:44 | April 23, 2016

COMFY

janni-deler-comfy-dressDSC_0691 janni-deler-comfy-dressDSC_0862 janni-deler-comfy-dressDSC_0807 janni-deler-comfy-dressDSC_0868

Dress from Gina Tricot (in stores soon!)

Har i princip sett ut såhär idag (en lång flowy klänning), iallafall innan regnet kom. ;-) Hann med 40 minuter på stranden innan jag såg ett oväder komma in, så jag gick hem och kollade tv istället. Den här klänningen kommer snart ut i butik, ni var många som frågade om min andra röda klänning från Gina (det HÄR inlägget) och den finns äntligen i butik. Har för mig att jag sa att jag skulle påminna om det, så nu kom jag ihåg. :-) Känns lite ovant att vara här helt själv, men om jag ska vara ärlig så är det väldigt mysigt! Hade tänkt stanna i Stockholm för att gå på Kenzas fest men eftersom jag hade ett jobb i Helsingfors så ville jag minimera flygresorna. Ska flyga långt på måndag så ville ha iallafall en heldag där jag fick landa lite. Har bunkrat upp med glass, jordgubbar och netflix på tvn. Helt själv. Drömkväll! Hörs imorgon babes, ha en underbar kväll <3

//Almost how I looked today (a long flowy dress), at least before the rain came in. ;-) Went to the beach for 40 minutes before I saw some bad weather getting closer, so I went home and watched tv instead. This dress will soon be out in stores, many of you asked about my other red dress from Gina (from THIS post) and it’s finally in stores. Think I said that I would tell you when it was out, so now I remembered. :-) Feels pretty unusual to be here all by myself, but to be honest it’s so cozy! Was planning to stay in Stockholm for Kenza’s party but since I had work in Helsinki I wanted to cut down on flying. Will travel pretty far on monday so I wanted to have at least one day to land a little. Stacked upp with ice cream, strawberries and netflix on the tv. All by myself. Dream night! Talk tomorrow babes, have a great night <3


12 kommentarer12 kommentarer om “COMFY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Undrar om du ska skriva en recension om Skin Repair? Hade varit intressant att höra om det! :)

  Reply
 • Halloj! Åh, jag har helt glömt det! Jag tyckte man såg skillnad i början, men då har jag inte haft någon problem-hud innan så jag vet inte om det var det. :-) Men – enligt mig är det alltid bra med lite extra vitaminer. ;-) Kram!

  Reply
 • Älskar looken och location! Dina ögon lyser :) Ha en härlig kväll. Jag älskar hemmakvällar när jag är ensam :)

  Reply
 • Men tack fina! <3 Låter mysigt!

  Reply
 • You look amazing girl! Enjoy monaco, I’m so jealous you live there now.. Haha! Xoxo

  Reply
 • Thanks babe! <3 Haha, I can't believe it myself... Xx

  Reply
 • Your dress is gorgeous! I love the deep dusty rose and silhouette. You look fabulous.
  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • Thanks babe! Xx

  Reply
 • Thanks a lot! cant believe that you remembered – since I forgot :D about the dress. YOU ARE THE BEST!!! Cant w8 to hear where you are going on monday <3

  Reply
 • Hahaha, almost me too ;-) Xx

  Reply
 • I love the dress! Perfect color. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Sjukt mysigt! Och så himla fin färg på väggen, haha! :)

  Reply