COMFY

janni-deler-comfy-dressDSC_0691
janni-deler-comfy-dressDSC_0862
janni-deler-comfy-dressDSC_0807
janni-deler-comfy-dressDSC_0868

Dress from Gina Tricot (in stores soon!)

Har i princip sett ut såhär idag (en lång flowy klänning), iallafall innan regnet kom. ;-) Hann med 40 minuter på stranden innan jag såg ett oväder komma in, så jag gick hem och kollade tv istället. Den här klänningen kommer snart ut i butik, ni var många som frågade om min andra röda klänning från Gina (det HÄR inlägget) och den finns äntligen i butik. Har för mig att jag sa att jag skulle påminna om det, så nu kom jag ihåg. :-) Känns lite ovant att vara här helt själv, men om jag ska vara ärlig så är det väldigt mysigt! Hade tänkt stanna i Stockholm för att gå på Kenzas fest men eftersom jag hade ett jobb i Helsingfors så ville jag minimera flygresorna. Ska flyga långt på måndag så ville ha iallafall en heldag där jag fick landa lite. Har bunkrat upp med glass, jordgubbar och netflix på tvn. Helt själv. Drömkväll! Hörs imorgon babes, ha en underbar kväll <3

//Almost how I looked today (a long flowy dress), at least before the rain came in. ;-) Went to the beach for 40 minutes before I saw some bad weather getting closer, so I went home and watched tv instead. This dress will soon be out in stores, many of you asked about my other red dress from Gina (from THIS post) and it’s finally in stores. Think I said that I would tell you when it was out, so now I remembered. :-) Feels pretty unusual to be here all by myself, but to be honest it’s so cozy! Was planning to stay in Stockholm for Kenza’s party but since I had work in Helsinki I wanted to cut down on flying. Will travel pretty far on monday so I wanted to have at least one day to land a little. Stacked upp with ice cream, strawberries and netflix on the tv. All by myself. Dream night! Talk tomorrow babes, have a great night <3

12 reaktioner på “COMFY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.