PERFECT BLACK

janni-deler-black-bathingsuit-trelika-victoriatornegrenDSC_9750
janni-deler-black-bathingsuit-trelika-victoriatornegrenDSC_9785-Redigera copy
janni-deler-black-bathingsuit-trelika-victoriatornegrenDSC_9771

Scarf and glasses from Spain (old)/ Victoria Törnegren for Trelika bathing suit (here!)

Nu sitter jag här i Dubai på flygplatsen, vi landade typ en timme för tidigt. Första gången man inte ville det, då fick jag helt plötsligt 5 timmar här istället för 4… ;-) Förra gången jag mellanlandade i Dubai (när vi flög till Australien) så, sorry i förväg, spydde tjejen som satt framför mig. Tror ni inte samma sak händer den här gången!? Alltså vad är oddsen haha, hoppas verkligen inte det är någon magsjuka. Köpte mig en grön juice och den största fruktsalladen jag kunde hitta så jag hoppas jag överlever bakterier om det nu var det. ;-) Nä nu ska jag sluta prata sånt, nu ska jag peppa inför resan!!! Alltså jag längtar ihjäl mig efter en vit strand, oändligt med palmer, härligt sällskap och massa färsk frukt. Shit vad jag ska njuta nu. Och glida runt i bikini och baddräkt konstant… Hörs när jag är framme, one more flight to go. Puss babes! <3

//Now I’m in Dubai at the airport, we landed like an hour early. First time you didn’t want that, all of a sudden I had 5 hours to kill instead of 4… ;-) Last time I had a stopover in Dubai (when we flew to Australia) it was, sorry in advance, a girl who vomited in the seat infront of me. Don’t you think the same thing happened this time!? What are the odds haha, really hope that it wasn’t some kind of flu. Bought a green juice and the biggest fruit salad I could find so hopefully I’ll kill the bacterias if there was any. ;-) Enough talking about that, now I’m gonna get excited for the trip!!! Aah I can’t wait to be on a white beach, palm trees everywhere, nice company and lots of fresh fruit. Oh my I’m gonna enjoy this. And walk around in a bikini and swimsuit all day… Talk to you when I arrive, one more flight to go. Hugs babes! <3

13 reaktioner på “PERFECT BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.